"Перевзуємося?" Ані Лорак здивувала українців несподіваним образом

Читать на русском
Автор
4413
Ані Лорак поширила фото з синьо-жовтими елементами Новина оновлена 13 серпня 2024, 11:46
Ані Лорак поширила фото з синьо-жовтими елементами. Фото Колаж "Телеграфу"

Виконавиця спантеличила фанів

Зрадниця Ані Лорак, яку різко засудила співачка Катерина Бужинська, здивувала новою світлиною. У мережі помітили цікаву деталь і вже висловились з цього приводу.

Співачка поширила у своєму інстаграмі нове фото, на якому постала зі своїм коханим, Ісааком Віджраку. Він цілував артистку у плече на фоні природи. На відпочинок пара взяла й собаку.

"Ніжність", — підписала фото артистка.

Особливу увагу на світлині привертають кольори, які обрала Лорак. Вона була одягнена у топ з воланами жовтого кольору та блакитних джинсах.

Ані Лорак показала синьо-жовті кольрори

Цікаві кольори можна помітити й на собаці. Зокрема, виконавиця обрала для домашнього улюбленця рефлексивну шлейку в блакитному відтінку. А на повідку, який тримала в руці Лорак, можна було помітити аксесуари у синьому та жовтому кольорі.

Такий символізм викликав активне обговорення в мережі. Люди почали припускати, що співачка згадала про батьківщину, оскільки обрала кольори національного прапора України.

Раніше "Телеграф" писав про лідера гурту "Тік", який відверто висловився про Ані Лорак. Він вважає, що після початку великої війни Росії проти України артистка показала справжнє обличчя.