Одна стилістка в Америці, а друга співає: як виглядають доньки Арсенія Яценюка і що про них відомо (фото)

Читать на русском
Автор
3215
У сім’ї Арсенія Яценюка виросли дві доньки — Христина та Софія Новина оновлена 15 серпня 2024, 12:17
У сім’ї Арсенія Яценюка виросли дві доньки — Христина та Софія. Фото Телеграф, Getty Images

Колишній прем’єр має дві вже дорослі дочки

Колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, сестра якого днями померла від тяжкої хвороби, є значущою фігурою на українській політичній арені. Свого часу Яценюк розпочинав кар’єру у банківській системі, а потім прийшов у політику. У шлюбі екс-прем’єра із дружиною Терезією народилося дві доньки.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як зараз виглядають уже дорослі доньки колишнього прем’єр-міністра Христина та Софія Яценюк, і що про них відомо. До речі, раніше ми розповідали, як виглядає дружина Арсенія Яценюка та чим вона займається.

Арсеній Яценюк діти
Яценюк, жінка, діти

Старша донька Яценюка Христина — що про неї відомо

Старша дочка народилася в родині Арсенія та Терезії Яценюк у 1999 році, її назвали Христиною. Зараз дівчині 25 років і вона будує кар’єру стиліста в Америці.

Коли журналісти кілька років тому вперше знайшли публічну сторінку дівчини в Instagram, Христина видалила всі свої пости та коментарі під ними. Як тепер виглядає сторінка дівчини – невідомо. А ось що відомо, так це те, що дівчина позиціонує себе як фешн-стиліст і живе в каліфорнійському Лос-Анджелесі, США.

Христина Яценюк

У підлітковому віці Христина дуже захоплювалася експериментами із зовнішністю. Дівчина робила яскраве фарбування волосся, а також любила пірсинг — у неї на обличчі було близько 10 проколів. І якщо мама спокійно ставилася до доньчиних експериментів, то від батька деякі свої пірсинги дівчина приховувала.

Христина Яценюк
кристина яценюк

Молодша донька Яценюка Софія — що про неї відомо

Молодшу дочку Терезії та Арсенія Яценюк звуть Софія, вона народила 2004 року і зараз їй 20 років. Найбільше Соня "засвітилася" в українському медіапросторі, коли прийшла на вокальне шоу "Голос країни". Дівчинка змалку захоплювалася співом і відвідувала уроки з вокалу. А потім вирішила спробувати свої сили у музичному телепроекті. Під час сліпих прослуховувань судді не повернулися до 10-річної Софії, проте потім, коли довідалися, чия вона дочка, то почали втішати її і говорити, що вона гарно співає.

діти яценюка

Підтримати доньку на проекті прийшли обидвоє батьків — діючий на той час прем’єр-міністр Арсеній Яценюк і його дружина Терезія. Як розповідала дружина політика в одному із інтерв’ю, Софія дуже схожа на батька. Вона перейняла від нього не лише зовнішню схожість, а й характер.

Софія Яценюк

Публічні сторінки Софії Яценюк у соцмережах знайти не вдалося. Мабуть доньки політика ховаються за нікнеймами, щоб преса не стежила за їхнім життям та діяльністю.

Софія Яценюк

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає чоловік Юлії Тимошенко, скільки йому років та чим він займається. Він багато років живе у тіні дружини-політика.