Перевзувся? РосЗМІ пишуть про бажання Галкіна зрадити Україну заради великих грошей

Читать на русском
Автор
2953
Максим Галкін підтримував українців у війні з РФ Новина оновлена 15 серпня 2024, 14:36
Максим Галкін підтримував українців у війні з РФ. Фото instagram.com/maxgalkinru

Гуморист нібито готовий не жартувати на антиросійські теми через доходи від концертів, що просіли

Російський гуморист Максим Галкін, який відомий своєю позицією проти путінської агресії та підтримкою українців, готовий відмовитися від антиросійських жартів заради проведення корпоративів для росіян. Причина — нібито значне зниження прибутків від сьогоднішніх концертів.

Про це пишуть росЗМІ. Зазначається, що для заробітку Галкін може виступити без імпровізації та читати написані іншими людьми сценарії за 80 000 євро (понад 3,5 млн грн). А за 8 млн рублів пародист нібито розважить компанію заможних росіян.

Відповідно до умов контракту, замовник може надати власний сценарій, який артист вивчить та представить як власний. В умовах контракту немає жодних обмежень чи заборонених тем.

"Пляшка 18-річного віскі Macallan, фрукти, нарізки, охорона за спецугодою з його директором, номер у п’ятизірковому готелі та квитки бізнес-класу, щоб долетіти з Кіпру / Ізраїлю до місця корпоративу + трансфер з аеропорту. Все це — не дорожче 500 тисяч рублів", — нібито вимоги Галкіна, прописані росіянами.

За словами джерел з оточення Галкіна, передають ті самі росЗМІ, причина "перевзування" гумориста пов’язана з падінням доходів зіркової родини. Нещодавно у РФ заявили, що дружина Галкіна, співачка Алла Пугачова, має намір провести великий сольний концерт у країні-агресорці до кінця 2024 року, а також спробувати зняти з чоловіка статус "іноагент". Максим Галкін назвав ці чутки фейками та заявив, що все, що стосується "концерту Пугачової в Росії", неправда.