"Така страшненька": експрикордонниця Плантовська показала, як виглядала до схуднення (відео)

Читать на русском
Автор
1165
Іванна Плантовська показала, як виглядала з зайвою вагою Новина оновлена 15 серпня 2024, 14:18
Іванна Плантовська показала, як виглядала з зайвою вагою. Фото Колаж "Телеграф"

Дівчина дуже змінилася за останні кілька років

Скандально відома прес-секретар Державної прикордонної служби Іванна Плантовська, яку звільнили після після публікації лакшері-фото з відпочинку під час війни, показала, як змінилася за останні кілька років. Дівчина, яка нещодавно засвітилася у улюбленому ресторані Дорофєєвої у Варшаві, показала, як вона виглядала до схуднення.

У новому відео, опублікованому в Instagram можна побачити, що в юності Іванна мала проблеми із зайвою вагою. Дівчина мала пухке обличчя і називала себе страшненькою.

У першій частині ролика, де блогерка ще до схуднення, вона так і написала: "Така страшненька, хто ж її полюбить". А вже у другій частині відео Іванна показала, як сильно змінилася. Тут вона вже з силіконовими грудьми, стрункою талією і схудлим обличчям із накачаними губами.

Плантовська

Як раніше розповідала в соцмережі Плантовська, схуднути та змінитися їй допоміг спорт та регулярні тренування. Любов до фізичних навантажень їй прищепили під час навчання у Національній академії державної прикордонної служби України. Також дівчина не приховує, що зробила пластичну операцію на грудях. Але при цьому стверджує, що хірург не торкався її обличчя.

Нагадаємо, що прес-офіцера Прикордонної служби Іванну Плантовську зі скандалом звільнили зі служби через демонстрацію відвертих та лакшері-фото у соцмережах. Українців обурив такий спосіб життя дівчини під час війни. Після звільнення з Прикордонної служби Іванна виїхала з Одеси за кордон.

Іванна Плантовська

Раніше "Телеграф" розповідав, що екс-прикордонниця Іванна Плантовська показала, як виглядала її фігура та зовнішність до пластики. Дівчина дуже змінилася.