Мобілізований Козловський показав останнє відео з татом: "Три роки як тебе немає…"

Читати російською
Автор
Новина оновлена 15 серпня 2024, 18:26

Співак закликав цінувати час, проведений з рідними

Український співак Віталій Козловський, який був мобілізований у червні 2023 року, вшанував пам'ять свого покійного батька. Віталій Сергійович помер на 75 році життя влітку 2021-го.

Раніше виконавець розповідав, що його тато мав проблеми з легенями. В четвер, 15 серпня, він виклав останнє, за словами Козловського відео з рідною людиною.

"Сьогодні три роки як тебе немає… Це останнє відео з татом. Цінуйте миті проведені разом з рідними", — підписав чорно-біле відео відомий артист.

На камеру співак говорить "батя в зданії" (у будівлі — ред.) і просить свого тата привітати його підписників у соцмережі. "Доброго дня!", — говорить Віталій Сергійович.

Наразі співак проходить службу в Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. Там він обіймає посаду водія. Про це артист зізнався в інтерв'ю Раміні Есхакзай, своїй колишньої нареченої.

Нагадаємо, що сам Віталій Козловський зовсім нещодавно вперше став батьком. Його дружина, піарниця Юлія Бакуменко, народила співаку сина, якого подружжя назвало Оскаром.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

У травні Козловський похрестив свого первістка. Світлину поширив у мережі отець Олександр Баричко.