Не впевнена у своєму поверненні: онкохвора Кейт Міддлтон перегляне свої королівські обов’язки

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 серпня 2024, 14:11

Вона може частково повернутися до своїх обов’язків або ж не повернутися зовсім

Кейт Міддлтон, яка приховувала свої страждання на початку боротьби з раком, не впевнена, що повернеться до своїх королівських обов’язків найближчим часом. Через хворобу, що триває, вона змушена "переосмислити" свою публічну діяльність.

Про це йдеться у матеріалі Hindustan Times. Деталями стану здоров’я Кейт поділився королівський біограф Роберт, який вважає, що громадськості слід переглянути свої очікування щодо принцеси Уельської.

Кейт Міддлтон через рак може переглянути свої обов’язки

За словами біографа, принцеса Уельська поступово відновлюється, але громадськості потрібно буде по-іншому поглянути на ситуацію в майбутньому. Роберт не думає, що Кейт зможе повністю повернутися до виконання своїх королівських обов’язків. Їй доведеться вибирати, як саме вона повернеться і чи відбудеться це повернення взагалі, оскільки є ймовірність, що цього не станеться.

Він пише, що Кейт усвідомила, наскільки дороге життя і що дійсно важливо. А для принца Вільяма та принцеси Уельської на першому місці їхні діти. Біограф підкреслив, що її сім’я дуже молода, а принц Вільям був "у пригніченому стані" від новин про свого батька, а також через діагноз Кейт та лікування, через яке їй доведеться пройти.

"Кетрін приділятиме пріоритетну увагу своїм дітям і підтримуватиме Вільяма. Вона настільки важлива і дорога, що королівській родині доведеться підлаштовуватися під неї, а не навпаки ", — зазначив королівський біограф.

"Телеграф" писав раніше, що з’явилися цікаві факти про розлучення принца Вільяма та Кейт Міддлтон у юності. Виявилось, що ініціатором розриву став принц.