Оля Полякова у чорному бікіні подражнила гарячими кадрами з відпочинку зі старшою донькою

Читати російською
Автор
Новина оновлена 20 серпня 2024, 09:35

Співачка показала, як вони з Машею проводять час на відпочинку

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно схудла на сім кілограмів і показала вагу, не перестає розбурхувати шанувальників новими витівками. Зараз співачка на відпочинку і не пропустила можливості хизнутися підтягнутим тілом у купальнику.

Артистка опублікувала у своїх Instagram-сторіс кілька кадрів, на яких показала, що відпочиває зі старшою донькою Машею. Оля Полякова в чорному бікіні зняла себе на барі з коктейлями і не проґавила можливості повертіти стрункою фігурою та рельєфним пресом перед камерою. Купальник і підходяща поза лише підкреслили струнке підтягнуте тіло співачки. Волосся Олі було вологе і трохи розпатлане, а на її обличчі — величезні сонцезахисні окуляри.

Поряд зі співачкою була її старша донька Маша, яка за формами вже не поступається зірковій мамі. 19-річна дівчина також була у чорному купальнику з розпущеним волоссям та сонцезахисними окулярами. Вона постійно підігравала співачці під час зйомки сторіс.

Зазначимо, що ані Оля Полякова, ані її дочка Маша не залишили геолокацію місця, де вони зараз відпочивають. Проте, судячи з краєвидів довкола — це швидше за все десь за кордоном.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олю Полякову "розпекли" у мережі за скандальну заяву після концертів у Житомирі. Співачка висловилася про погані умови у залах для виступів.