Хвора на рак Кейт Міддлтон та принц Вільям знайшли спосіб кардинально змінити життя

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 серпня 2024, 13:13

Нині родина живе у Віндзорі, куди переїхала два роки тому

Після того, як Кейт Міддлтон дізналася про свій діагноз, вона тимчасово відсторонилася від публічного життя і поки не знає, коли зможе повернутися до своїх колишніх обов’язків. У цей важкий час принц Вільям і Кейт розробляють "таємний план" щодо покращення свого життя, щоб забезпечити собі та дітям більше комфорту та зручності.

Про це йдеться у матеріалі The Mirror. Є припущення, що принцеса Уельська разом із чоловіком розглядають можливість переїзду до нового будинку.

Кейт Міддлтон та принц Вільям думають про переїзд

Згідно з останніми чутками, Кейт і Вільям подумують про переїзд у новий будинок, оскільки їхня поточна резиденція Аделаїда у Віндзорі виявилася недостатньо просторою для потреб їхньої родини. На відміну від попереднього житла в Кенсінгтонському палаці, яке було значно більше, Adelaide Cottage — це скромне чотириспальне житло, яке не може вмістити весь необхідний персонал.

Водночас онкохвора Кейт Міддлтон обговорює з чоловіком можливість розширення своєї території, включаючи потенційне використання сусідньої червоноцегельної будівлі, яка потребує значного ремонту. Принц Вільям поінформований про громадську увагу до витрат королівської сім’ї й ретельно розглядає, як краще покрити витрати на такі поліпшення. З цієї причини проєкт поки що відклали, але, можливо, його відновлять у майбутньому.

Раніше "Телеграф" писав, як вирішують непорозуміння Кейт Міддлтон та принц Вільям. Вони використовують один цікавий спосіб.