Експрикордонниця Плантовська показала гарячу фотосесію у "новому" тілі

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 серпня 2024, 13:10

Блогерка похвалилася результатами своєї праці

Скандально відома прес-офіцер Державної прикордонної служби Іванна Плантовська, яку звільнили зі служби після лакшері-фото із відпочинку під час війни, показала свіжу фотосесію. На знімках дівчина постала у відвертому образі та продемонструвала "нове" тіло.

Варто зазначити, що у мережі гуляє відео з Іванною, де вона ще курсантка прикордонної академії. І там вона виглядає значно менш ефектно, ніж зараз. Як стверджує дівчина, вона сама зробила своє нове тіло — дуже схудла і підкачала м'язи завдяки спорту. Однак при цьому вона не заперечує, що зробила пластику грудей.

На свіжих кадрах у Instagram-сторіс Плантовська показала нову гарячу фотосесію. У ній вона з’явилася у сексуальній темній білизні, яка підкреслює підтягнуте тіло та струнку фігуру. Також блогерка показала скріншоти листування з фотографом, яка запевняє, що на знімках немає фотошопу.

"А ось і листування з фотографом для любителів пи*діти без перестанку. Тут немає фотошопу, я вас засмучу", — написала у сторіс Іванка.

Також у своїх сторіс Плантовська мотивує дівчат зайнятися тренуваннями і привести тіло в таку форму, як у неї. За словами блогерки, це цілком можливо, якщо виробити дисципліну та ставити на перше місце своє здоров’я.

Раніше "Телеграф" розповідав, що скандальна екс-прикордонниця Плантовська після лакшері-курортів засвітилася у улюбленому ресторані Дорофєєвої. І це було не у Києві.