Батько відомої української актриси переніс інсульт (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 серпня 2024, 15:40

Катерина Тишкевич довгий час не спілкувалася з біологічним батьком

Українська актриса та модель Катерина Тишкевич, яка показала, який вигляд мала у дитинстві, поділилася з шанувальниками подробицями свого особистого життя. Як виявилося, її виховав вітчим, а з біологічним батьком мама зірки розлучилася, коли Катерині було 1 рік. Зараз чоловік дуже сильно хворіє.

Про це Тишкевич розповіла у сторіс Інстаграму. За словами артистки, певний час вона спілкувалася з родичем, проте недовго.

"Був дуже довгий час, коли ми взагалі не спілкувалися. І тільки, коли я почала займатися практиками, розуміти, що таке рід, що важливо брати від біологічного батька і від цієї сторони також енергії. І це важливо, в першу чергу, для мене. Коли ти виключаєш батька, взагалі не сприймаючи його, ти втрачаєш багато. Тому зараз я поновила наше спілкування, хоча ми дуже різні", — розповіла Катерина.

Актриса перебуває у шлюбі з актором Валентином Томусяком. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Зірка довгий час не приймала поглядів свого батька, а також його спосіб життя. Вона хотіла його змінити, але вирішила бути мудрішою і відійшла від цього. За словами дівчини, в останні місяці здоров'я чоловіка сильно похитнулося.

"Зараз я в магазині, бо збираю… я це називаю гуманітарною допомогою для мого батька, бо він не так давно переніс інсульт. В нього є проблеми з ногою, з рукою, тобто він інвалід, і мої батьки допомагають йому з пенсійним посвідченням, щоб він отримував більшу пенсію", — розповіла Катерина Тишкевич.

Катерина Тишкевич з мамою Наталією Малащук. Фото: instagram.com/vestana1809
На фото: мама та відчим актриси Катерини Тишкевич

Нагадаємо, що сама актриса має проблему з сильними головними болями. Раніше Тишкевич розповіла історію виникнення хвороби та як лікувалася на Балі. У грудні 2023 року Катерина потрапила в реанімацію через сепсис. Як виявилося, під час лікування в психіатричній лікарні їй неправильно ввели крапельницю. Проте, актриса не вважає, що це вина медсестри, яка ставила їй катетер.