Хотіла видалити ребра і зробила невдалу ринопластику в Росії: де зараз "одеська барбі" Анастасія Шпагіна і що каже про війну

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 серпня 2024, 16:30

Блогерка зникла з інфопростору в Україні

Колись популярна в Україні блогерка Анастасія Шпагіна, відома як "одеська барбі", після 2014 року переїхала до Росії і вела свій блог російською. Дівчина прославилася завдяки своїм "ляльковим макіяжам".

"Телеграф" вирішив з’ясувати, куди зникла Анастасія Шпагіна з українського медіапростору, чим вона зараз займається і що каже про війну в Україні.

Біографія

Анастасія Шпагіна народилася у 1993 році в Одесі. З дитинства дівчина почала цікавитися візажем і користувалася косметикою мами. У підлітковому віці блогерка почала заробляти перші гроші і сама стала купувати матеріали для макіяжів. Закінчила коледж та отримала освіту перукаря-візажиста. Тривалий час Шпагіна працювала у салоні краси в рідній Одесі. У дитинстві дівчина вирізнялася здібностями до малювання, а пізніше стала переносити малюнки на своє обличчя.

uznayvse.ru
instagram.com/anastasiya_fukkacumi

Макіяж Анастасії Шпагіної

Через акне Анастасія завжди наносила на шкіру товстий шар тонального крему. Очі блогерка робила великими та "ляльковими" і клеїла виразні вії. Блогерка також користувалася кольоровими лінзами. Завдяки макіяжам дівчина перетворювалася на героїв аніме.

instagram.com/anastasiya_fukkacumi
instagram.com/anastasiya_fukkacumi

Пластичні операції

Хейтери Анастасії Шпагіної в коментарях думали, що такі перевтілення неможливі без хірургічного втручання. Блогерка цього не заперечувала і навіть зізнавалася, що мріяла зміни розріз очей і видалити ребра для більш тонкої талії.

У 2017 році Анастасія Шпагіна зробила ринопластику (операція на зменшення пропорцій та контурів носа) у Росії по бартеру. Згодом виявилося, що операцію зробили їй неправильно. Через кілька місяців блогерка подала на хірурга до суду і навіть була на пропагандистській телепрограмі "Пусть говорят". В цей період дівчина отримувала багато хейту в коментарях. Проти неї були навіть її колеги-блогери. В мережі почали з'являтися колажі з фото "до" і після" операції Шпагіної, а користувачі звинувачували її в тупості й неуважності до вибору хірурга.

instagram.com/anastasiya_fukkacumi

Де зараз Анастасія Шпагіна

Тривалий час дівчина проживала у Росії, Санкт-Петербурзі. Одак після скандалу з операцією та в інтернеті вирішила покинути країну-агресорку. Дівчина повернулася до Одеси, але згодом виїхала і з України. Тепер Анастасія Шпагіна проживає у Лос-Анджелесі. Дівчина продовжує вести блог, щоправда, тепер англійською.

instagram.com/anastasiya_fukkacumi
instagram.com/anastasiya_fukkacumi
instagram.com/anastasiya_fukkacumi

Позиція щодо війни в Україні

За 2,5 роки повномасштабної війни в Україні уродженка Одеси ніяк не висловилася щодо нападу Росії на її батьківщину. У перші дні війни блогерка не виходила у сторіс.

Днями блогерка виклала відео, у якому порівняла своє життя з 2012 по 2018 рік та зараз. Свій допис дівчина підписала: "Україна і Росія змусили мене багато плакати". Сторінка блогерки недоступна для користувачів з України.

instagram.com/anastasiya_fukkacumi

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз Регіна Тодоренко, яка стала громадянкою РФ. Ми також поділилися, як вона зараз виглядає.