"Скоро буде похорон": путініст Лепс "відхрестився" від весілля з 18-річною коханою

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 серпня 2024, 20:38

Співак вивів "в люди" юну кохану, але не очікував питань про весілля

Російський співак-путініст Григорій Лепс, якому в минулому місяці виповнилося 62 роки, вийшов у світ зі своєю 18-річною коханою, на ім’я Аврора. Артист різко відповів на питання журналістки щодо весілля, пригрозивши їй похороном.

На запитання російської преси "Коли весілля?", пропагандист дав відповідь: "Скоро буде похорон. Скоріше за все, у вас". Юна наречена зайняла мовчазну позицію і удала, що не почула відповіді коханого. Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

Так, путініст Григорій Лепс закрутив роман із юною дівчиною Авророю Кибою і вже не вперше з’явився з нею на публіці. Він навіть назвав її своєю нареченою. Однак від відповідей на запитання співак відхрещується і дратується.

Вперше 62-річний Лепс показав 18-річну супутницю в червні цього року. У ЗМІ припускають, що дівчина зі співаком тільки заради грошей. Однак сама Аврора стверджує, що це не так, адже вона із заможної родини. Дехто також вважає, що їхні стосунки — це простий піар. Проте, нещодавно пара відпочивала разом в одному з найдорожчих готелів Туреччини. Також відомо, що прихильник Путіна дарував Аврорі каблучку вартістю 30 млн рублів (близько 14 млн гривень).

instagram
instagram

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз путініст Михайло Єфремов, якому запропонували воювати проти України за звільнення з СІЗО. Російський актор, який раніше освідчувався у коханні українським шанувальникам, продався Кремлю за волю з ув’язнення.