Скандал стендаперів: чому "погризлися" Редька і Тимошенко і до чого тут Притула

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 серпня 2024, 14:41

Коміки поскандалили через подкаст у Суджі, який записав один із них

Популярний український стендап-комік Фелікс Редька, у якого був конфлікт з Іриною Фаріон, записав подкаст в окупованому місті Суджа. На це негативно відреагував комік Антон Тимошенко та ексменеджерка фонду Сергія Притули Меланія Подоляк.

Фелікс Редька не став довго чекати і різко відповів, записавши відео на своїй сторінці в Instagram. Комік звернувся до Меланії Подоляк та Антона Тимошенка, на що вони дали відповідь у коментарях.

Так, стендапер Фелікс Редька поїхав до міста Суджа, щоб зняти подкаст "Комік+історик", разом з істориком Євгеном у Суджанському краєзнавчому музеї. Вони розповіли про українське коріння міста і як воно стало російським. На це відреагував комік та співведучий подкасту Сергія Притули Антон Тимошенко на своєму Telegram-каналі.

Фото: Telegram-канал Антона Тимошенка /Telegram

Комік поділився, що йому такі дії здаються неправильними та "крінжовими", адже цю ж історію можна було розповісти на "нейтральній території". Також Антон Тимошенко заявив, що Фелікс Редька такий самий журналіст, як і Дмитро Гордон.

Також негативно висловилася про подкаст коміка колишня менеджерка фонду Сергія Притули, блогерка і волонтерка Меланія Подоляк. Вона заявила, що не можна блогерів впускати на окуповані території, адже там ведуться воєнні дії. Дівчина також назвала Фелікса Редьку "хайпожором опущеним".

Фото: X

У своєму відеовідповіді Фелікс Редька звинуватив Антона Тимошенко в тому, що він не їздив до рідного міста Нікополь з благодійними концертами, хоча робив Сполученими Штатами та Європою. Стендапер Тимошенко швидко дав відповідь у коментарях під відео. Він зазначив, що анонсував новий тур українськими містами, серед яких є Нікополь і заявив, що між ними тепер "не буде нормального спілкування".

Фото: instagram.com/felix.redka /instagram.com/felix.redka
Фото: instagram.com/felix.redka /instagram.com/felix.redka

Раніше "Телеграф" розповідав, що відому стендаперку Вєсту Гунченко вдарили по обличчю в барі і сплутали з чоловіком. Один із відвідувачів почав дорікати з рекомендаціями "вдягнутися нормально, як мужик", а його друг вдарив комікесу.