Зірка "Приборкання норовливого" Орнелла Муті приїхала до РФ на виставку путініста Сафронова: на неї там чекав неприємний сюрприз

Читать на русском
Автор
Орнела Муті схоже дуже любить літати до Росії Новина оновлена 30 серпня 2024, 16:17
Орнела Муті схоже дуже любить літати до Росії. Фото Телеграф, Getty Images

Італійська актриса вже відвідувала Росію минулого року

Колись популярна італійська акторка Орнелла Муті, яка здобула широку популярність після виходу на екрани фільму "Приборкання норовливого", засвітилася в Росії. Як виявилося, зірка прилетіла до Санкт-Петербурга, щоб відвідати виставку російського художника-путініста Нікаса Сафронова.

Кадри з Орнеллою Муті у петербурзькому аеропорту поширили кілька російських телеграм-каналів. Повідомляється, що зірка отримала запрошення на відкриття виставки "Велика любов до Петербурга" від самого художника та вирішила відвідати її. Захід проходитиме 31 серпня у залах інженерного будинку Петропавлівської фортеці.

Орнелла Муті
Актриса Орнелла Муті

"Якщо чесно, не знаю, скільки в мене буде вільного часу", — відповіла актриса на запитання журналістів щодо її планів у Росії. До речі, це вже не перший візит Орнелли Муті до Росії — минулого року вона відвідала Москву.

Зазначимо, що також з’явилася інформація, що під час перельоту в Росію на Орнеллу Муті чекав неприємний сюрприз. Її багаж із брендовими речами затримали у Стамбулі. Повідомляється, що у валізі італійської актриси були подаровані Джорджо Армані сукні, сумка від Valentino та хустка Chanel. Проте, в аеропорту Петербурга запевнили актрису, що про її багаж подбають.

Зазначимо, що російський художник Нікас Сафронов висловлювався, що він проти війни і взагалі вважає, що мистецтво має бути поза політикою. Також в інтерв’ю він говорив, що європейські та американські санкції погано впливають на мистецтво та культуру. А нещодавно взагалі заявив, що хоче собі будиночок під Полтавою, але зазначив, що "сусід там агресивний".

Нікас Сафронов
Російський художник Нікас Сафронов

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про колишню невістку Ющенка Лізу Єфросініну. Мовчить про війну та розважається на лакшері-курортах.