Ховалися від папараці: розкрилося місце, де зустрічалися Кейт Міддлтон і принц Вільям до одруження

Читати російською
Автор

Члени королівської родини мають таємниці від громадськості

Кейт Міддлтон разом із принцом Вільямом і дітьми зараз відпочивають у королівській резиденції Балморал, що в Шотландії. Зʼясувалось, що неподалік є таємне місце, дуже особливе для подружжя.

Під час відвідування Балморалу Кейт Міддлтон і принц Вільям зазвичай зупиняються не в замку, як інші члени королівської родини. Натомість вони відправляються у власний сільський котедж, що називається Там-На-Гар, пише The Sun.

Маєток простягнувся на території, площа якої становить 5 тисяч акрів. Там всього 3 спальні. Відомо, що це подарунок Вільяму від прабабусі, який вона зробила незадовго до своєї смерті у 2002 році.

Зазначається, що цей маєток є набагато простішим, ніж, наприклад, Анмер-Холл у Норфолку. Останній Кейт і Вільяму подарувала покійна королева Єлизавета II після весілля у 2011 році.

Цікаво, що це місце має особливі спогади для Кейт і Вільяма. Вони зустрічалися тут ще під час університетських років. Саме тут пара мала змогу заховатися від очей журналістів і провести час наодинці. Вперше Міддлтон відвідала котедж у Шотландії ще у 2001 році, тоді як Балморал — аж у 2009 році.

Раніше "Телеграф" писав про таємничі плани принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Вони можуть покинути своє теперішнє місце проживання.