Хвору на рак Кейт Міддлтон помітили у Шотландії: як почуває себе принцеса Уельська

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон засвітилась у Шотландії разом із принцом Вільямом
Кейт Міддлтон засвітилась у Шотландії разом із принцом Вільямом. Фото Getty Images

Експертка оцінила стан Її Високості по новому фото

Нещодавно стало відомо, що Кейт Міддлтон разом із чоловіком і дітьми відвідає сімейний маєток Балморал у Шотландії. Тепер принцеса Уельська відправилась у резиденцію, де її помітили папараці.

Виданню The Mirror вдалося зробити фото, який вигляд зараз має Її Високість. Водночас журналісти запитали відомого експерта з мови тіла Джуді Джеймс, що можна сказати про самопочуття Міддлтон, судячи зі світлини.

Відомо, що Кейт помітили на пасажирському сидінні, коли вона розмовляла зі своїм чоловіком, принцом Вільямом. Він перебував за кермом автівки, якою разом з Міддлтон пересувалися по Шотландії.

Експертка Джуді Джеймс зазначила, що Її Високість була бадьорою та життєрадісною. Вона підкреслила, що Кейт мала щасливий вигляд.

"Кейт тут виглядає балакучою та жвавою, і коли вона повертає голову, щоб говорити, її брови підіймаються. Є одна ще сильна ознака справжнього щастя. Ми бачимо, як її зуби сяють в посмішці, яка віддзеркалюється посмішкою Вільяма, коли вони їдуть до церкви", — поділилась фахівчиня.

Також Джуді звернула увагу на ямочку на щоці принцеси Уельської. Вона вважає це ознакою того, що Кейт отримувала задоволення від того, що з нею відбувається. Про хороший настрій Її Високості також свідчить капелюх з пір'ям, як додала експертка.

"Важливий знак — чітка ямочка, яку ми бачимо збоку на її щоці, що говорить про те, що вона справді насолоджується прогулянкою, а також компанією в машині. Капелюх із пір’ям надає бадьорості, роблячи вигляд Кейт позитивним і оптимістичним", — наголосила жінка.

Раніше "Телеграф" писав про "таємний план" покращення свого життя, над яким задумується Кейт Міддлтон і принц Вільям. Вони можуть переїхати зі своєї резиденції Аделаїда у Віндзорі.