У Мірошниченка - дві першокласниці, а діти Монатіка і Решетника вчаться в одній школі: зірки повели дітей на перший дзвоник (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 02 вересня 2024, 17:14

Знаменитості вдягнули вишиванки з День знань

Сьогодні, у понеділок 2 вересня, у школах України пролунав перший дзвоник, оскільки 1 вересня припало на неділю. Після власних фото з дитинства, українські зірки показали, як повели своїх діток на свято і поділилися милими кадрами в соцмережах.

"Телеграф" вирішив зібрати для вас теплі кадри українських селебріті з дітьми і показати, як вони повели своїх дітей на свято першого дзвоника.

Юрій Горбунов і Катерина Осадча

Телеведуча і шоумен показали фото з сином, який пішов до другого класу. На світлині усі члени сім’ї одягнені у вишиванки. Зірка звернулася до всіх, хто зараз навчається у школі: "Діти, ви будете краще за нас всіх і ви житимете в найкращій країні світу!"

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy /instagram.com/gorbunovyuriy

Тарас та Олена Тополя

Молоде подружжя показало світлину із двома синами на фоні прапора України. Вдома розпочинаємо новий навчальний рік. Все буде Україна!" — написав у дописі Тарас Тополя.

Фото: instagram.com/tarastopolia /instagram.com/tarastopolia

Тимур та Інна Мірошниченки

Зірковий тато поділився милим відео, де видно що дві його донечки пішли у перший клас. "Ми батьки першокласниць! Самі в шоці!" — написав у дописі телеведучий.

Григорій та Христина Решетники

Зіркова сім’я сфотографувалася біля фотозони у школі. Відомо, що три їхні сини цьогоріч школярі. Сім’я має щасливий вигляд. "Вітаємо всіх дітей і батьків з новим навчальним роком! Нехай він стане переможним для нашої країни", — звернулася зіркова пара до українців.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik /instagram.com/grisha_reshetnik

Монатік

Співак показав світлину із двома синами та вагітною дружиною Іриною у вишиванках. До речі, можна помітити, що фото зроблене на тому ж фоні, що й світлина Решетників — біля фотозони Новопечерської школи.

Фото: instagram.com/monatik_official /instagram.com/monatik_official

Анатолій Анатоліч

Телеведучий показав фото з двома доньками-школярками та дружиною Юлою на фоні школи. Інтерв’юер подякував ЗСУ і підтримав українців: "Дякую силам оборони за можливість нашим дітям відвідувати школу. З розумінням реалій, але з оптимізмом і вірою в майбутнє".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich /instagram.com/anatoliyanatolich

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала у дитинстві Катерина Осадча. Такою ви її точно не бачили.