"Кольорових фото не було": Остапчук показав себе і молоду дружину в першому класі і пожартував про її вік

Читать на русском
Автор
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук у дитинстві
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук у дитинстві. Фото Колаж Телеграфу

Катерині Полтавській 24 роки, а Володимиру Остапчуку - 39

Відомий український ведучий Володимир Остапчук, який чекає на третю дитину від 24-річної дружини, показав себе та свою кохану в дитинстві. Шоумен поділився спогадами з першого класу і пожартував щодо віку коханої.

Світлинами ведучий поділився на своїй сторінці в Інстаграм. Шоумен йшов у перший клас у 1991 році і показав чорно-білий знімок. "Так, кольорову фотографію вигадали пізніше", — жартівливо підписав сторіс Володимир Остапчук.

Вова Остапчук
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Також шоумен показав знімок зі своїми однокласниками у 1991 році і своє фото з 9-го класу і похвалився, що вже тоді був ведучим шкільної лінійки. Володимир Остапчук також пожартував, що коли його дружина йшла в перший клас, кольорові фото вже були і виклав її фото в дитинстві.

Остапчук в дитинстві
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk
Остапчук в першому класі
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Катерина Полтавська, своєю чергою, додала собі у сторіс власне фото з першого класу і додала жартівливий підпис: "Чб версію (чорно-білу — ред.) зробила, бо коли Вова був у першому класі, кольорових фото ще не було".

Остапчук в 1 класі і його дружина в 1 класі
Фото: instagram.com/poka.tya
Катя Полтавська в 1 класі
Фото: instagram.com/poka.tya

Нагадаємо, що 24-річна дружина Володимир Остапчука зараз перебуває на 23 тижні вагітності. Для неї це буде перша дитина, а для шоумена — третя. Подружжя робило гендер-паті і розсекретило, що чекає на хлопчика. Пара навіть обрала ім’я — сина назвуть Тимофій.

Раніше "Телеграф" розповідав, що дружина Остапчука поділилася реакцією батьків на її вагітність. Катерина Полтавська зізналася, що спочатку вони не повірили.