Молода дружина Остапчука показала вагітний животик і розповіла, на якому терміні перебуває (фото)

Читать на русском
Автор
957
Катерина Полтавська та Володимир Отспчук чекають на дитину
Катерина Полтавська та Володимир Отспчук чекають на дитину. Фото instagram.com/poka.tya

Блогерка показала миле фото

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська засвітила округлий животик і поділилася, на якому терміні вагітності зараз перебуває. Раніше подружжя розсекретило стать майбутньої дитини.

Новими світлинами 24-річна Катерина Полтавська поділилася на своїй сторінці в Instagram. Блогерка також засвітила знімок УЗД.

Так, молода дружина Остапчука показала, як збільшився її животик за час вагітності. Дівчина виклала світлину, де вона сфотографувала себе у дзеркалі у спортивному костюмі. Вбрання ідеально підкреслило її струнку фігуру і виділило вагітний животик.

Дівчина також розповіла, що зараз перебуває на 23 тижні вагітності, але дитинка зростом та вагою, як на 24 тиждень. Катерина Полтавська показала знімок УЗД.

Фото: instagram.com/poka.tya
Фото: instagram.com/poka.tya

Відомо, що Володимир Остапчук та Катерина Полтавська чекають на хлопчика. Для блогерки це перша дитина, а для шоумена — третя. Дівчина ділилася, що планує найняти дві няні для майбутньої дитини, щоб мати змогу поєднувати роботу і материнство. Володимир Остапчук зізнався, що хоче мати ще двох дітей.

Раніше "Телеграф" розповідав, як батьки Катерина Полтавської відреагували на її вагітність. Дівчина зізналася, що хотіла почати планувати вагітність влітку, однак чоловік вперше запропонував робити це в березні.