Не долетів до України та веде безтурботне життя у США: як живе Дмитро Ступка під час війни (фото)

Читать на русском
Автор
Дмитро Ступка так і не повернувся до України після початку війни Новина оновлена 03 вересня 2024, 14:23
Дмитро Ступка так і не повернувся до України після початку війни. Фото Колаж "Телеграф"

Онук Богдана Ступки не повертався в Україну і будує життя в Америці

Дмитро Ступка – український актор із династії Ступок. Його покійний дід Богдан Ступка був легендою українського кінематографа, а батько Остап Ступка також відомий актор, який нещодавно отримав вирок за п’яну ДТП. Дмитро виїхав з України восени 2021 року і так і не повернувся, коли 2022 року розпочалася повномасштабна війна.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де і як зараз живе Дмитро Ступка, поки в Україні триває повномасштабна війна.

Дмитро Ступка

Дмитро Ступка — чому не повернувся до України

Актор Дмитро Ступка виїхав до Америки з колишньою дружиною Поліною Логуновою та донькою Богданою восени 2021 року. До 8 березня 2022 року він мав повернутися, оскільки закінчився період його перебування у США. І так співпало, що повномасштабне вторгнення РФ в Україну застало актора просто в літаку. Він летів спочатку з Лос-Анджелеса до Стамбула, а звідти мав вилітати до Києва. Але не встиг – небо закрили і актор залишився у Туреччині.

Ступка мешкає в Америці

Декілька тижнів Дмитро Ступка жив у Туреччині, потім перебрався до Польщі, куди приїхали його мама та тітка. Разом вони допомагали у роботі гуманітарних хабів, проте пізніше переїхали до Німеччини. З роботою було туго, тож Ступка вирішив повернутися, але не в Україну, а до США. При цьому він у соцмережах активно демонструє свою проукраїнську позицію і фото у вишиванках, актор також брав участь у благодійних заходах у США на допомогу Україні. Але так і не повернувся додому.

Нове кохання та безтурботне життя в Америці

Під час життя в Америці Дмитро Ступка остаточно розлучився з Поліною Логуновою та почав наново будувати особисте життя вже з іншою жінкою. З соцмереж актора стало зрозуміло, що він зараз у стосунках із виконавицею Юлією Калабишкою, більш відомою під псевдонімом Barabanovа. Дівчина також перебралася до Америки після початку війни в Україні. Вона має сина Марка від попередніх стосунків.

Ступка в Америці

Треба сказати, що Дмитро Ступка не припинив вести Instagram і не приховує, що живе в Америці. Він часто ділиться кадрами свого безтурботного американського життя з гарними краєвидами, прогулянками та відвідуванням ресторанів. Іноді публічно сумує за Україною і мріє про Перемогу. Так, нещодавно він написав пост до Дня Незалежності України.

А 3 вересня Ступка опублікував фото з коханою Юлією та привітав її з днем ​​народження. Також він відмітив сторінку свого батька Остапа Ступки, який також відзначає день народження цього дня. "З днем ​​народження, мої дорогі люди!", — коротко підписав свіжий пост актор.

Дмитро Ступка, дівчина
Дмитро Ступка, Остап Ступка

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз екс-генпрокурор Пшонка і що про нього відомо. Позбувся санкцій і закохався у світську левицю.