Колишня дружина Дікусара висловилася про його рішення піти на фронт: що вона сказала

Читать на русском
Автор
546
Олена Шоптенко була одружена з Дмитром Дікусаром Новина оновлена 04 вересня 2024, 12:50
Олена Шоптенко була одружена з Дмитром Дікусаром. Фото instagram.com

Танцюристка також розповіла, що думає про ексколегу Влада Яму, який втік за кордон

Популярна українська танцюристка Олена Шоптенко, яка навесні через нещасний випадок опинилася на милицях, висловилася про вибори свого колишнього чоловіка Дмитра Дікусара, який служить в ЗСУ і ексколеги Влада Ями, який втік до США.

З початку повномасштабного вторгнення хореографиня переїхала до Австрії, де й перебуває зараз. В той час її ексчоловік танцюрист Дмитро Дікусар прийняв рішення поповнити лави ЗСУ. Олена Шоптенко зізналася, що спілкується з колишнім коханим. Про це вона розповіла в інтерв’ю для OBOZ.UA.

"Так, я час від часу цікавлюся, як у нього справи. І він – також. Але не скажу, що часто спілкуємося. Більше дізнаюся навіть не від нього, а від його найближчого друга, який розмовляє з ним частіше", — поділилася Олена Шоптенко.

Танцюристка зізналася, що вона не була шокована рішенням Дмитра Дікусара піти на фронт. Олена розповіла, що в її ексчоловіка завжди було загострене відчуття справедливості і вона вважає, що танцюрист перебуває на своєму місці.

Дмитро Дікусар
Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Щодо ексколеги Влада Ями, який в перші дні війни виїхав до Маямі, Олена Шоптенко не висловилася негативно. Хореографиня зізналася, що критикувати чи засуджувати його — "не про неї" і вона хоче "гідно жити своє життя".

Влад Яма
Фото: instagram.com/vladyama_official

"Ви знаєте, ми спілкувалися виключно в межах проєктів, в яких брали участь. А з приводу його від’їзду скажу таке: кожен робить свій вибір", — ділиться Олена Шоптенко.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Влад Яма показав, як допомагає "Охматдиту" з Маямі. Блог танцюрист веде українською та англійською мовами, але інтерв’ю дає російською.