Шоптенко пригадала, яким був Зеленський на "Танцях з зірками" у 2006 році, і хто міг бути на його місці

Читать на русском
Автор
Олена Шоптенко і Володимир Зеленський перемогли в "Танцях з зірками" в 2006 році Новина оновлена 04 вересня 2024, 13:40
Олена Шоптенко і Володимир Зеленський перемогли в "Танцях з зірками" в 2006 році. Фото Колаж Телеграфу

Танцюристка розповіла, що майбутній президент поставився до неї добре, на відміну від режисерів шоу

Відома українська танцюристка Олена Шоптенко, яка висловилася про ексчоловіка Дмитра Дікусара, який служить в ЗСУ, пригадала, яким був Володимир Зеленський під час участі в "Танцях з зірками" у 2006 році.

Про це вона розповіла в інтерв’ю для OBOZ.UA. Танцюристка також зізналася, що коли вона прийшла на кастинг "Танців з зірками", їй було лише 17 років і продюсери до неї ставилися скептично.

За словами хореографині, вона завжди була вдячна Володимиру Зеленському за те, що він прислухався до її порад у танцях і не було спротиву з його боку.

"Коли до мене на пробне заняття прийшов Володимир Зеленський, ми поспілкувалися, запитання знялися. Я завжди була націлена на результат, а тоді – особливо. Він мене слухав, ніякого спротиву не було. А це головне. І ще я завжди, протягом всього сезону, відчувала від нього велику вдячність. І в мене було те саме до нього", — зізналася Олена Шоптенко.

Олена Шоптенко, Володимир Зеленський
Фото: Фото телеканалу "1+1"

Також Олена Шоптенко розповіла, що теперішній президент України дав їй пораду, якою вона користується й донині.

" Дуже добре пам'ятаю, як він мені говорив, що насправді змусити людей плакати набагато складніше, ніж сміятися. З того часу, завжди, коли готую постановки, роблю ставку на те, що драматичні зробити буде важче, ніж гумористичні", — зізнається танцюристка.

Як виявилося, спочатку партнером Олени в "Танцях з зірками" у 2006 році мав стати журналіст Анатолій Борсюк. Проте, режисери проєкту в останній момент запросили Володимира Зеленського.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на вагітну дружину Остапчука накинулись хейтери. Катерину Полтавську розкритикували за вбрання.