Klavdia Petrivna гучно відіграла два концерти в Києві: скільки вона могла заробити

Читати російською
Автор

ЗМІ припустили, який міг бути дохід виконавиці

Klavdia Petrivna дала два великих концерти у київському Палаці спорту. Нарешті з'ясувалось, що за маскою ховалась Соломія Опришко, 19-річна студентка музичного коледжу з Львівщини. Тепер медіа припустили, яким міг бути прибуток співачки з двох концертів.

Упродовж двох днів — 30 і 31 серпня співачку прийшли послухати 16 тисяч прихильників. Про це розповів співзасновник та СЕО Concert.ua Дмитро Феліксов. Квитки коштували, починаючи від 499 гривень у дальніх секторах і 7499 гривень біля сцени. Видання Forbes припустило, що Klavdia Petrivna могла заробити за концерти приблизно 10-10,5 мільйона гривень.

Однак такий дохід артистка могла отримати за умови, якщо вартість квитків не зростала ближче до концерту. Водночас таку суму Опришко могла заробити ще до сплати податків.

Співзасновник Concert.ua Дмитро Феліксов не розголошував суму заробітку від концертів. Відомо, що це були партнерські події спільно з лейблом Nebo Music, до якого належить співачка.

Натомість Феліксов зазначив, що наразі не може назвати суму заробітку від концертів Опришко, оскільки підраховуються витрати. Водночас він припустив, що великих доходів не отримають. А все через значні суми, вкладені в організацію шоу.

"Ще зводимо всі витрати, але виглядає, що значного доходу не буде – можливо, його не буде зовсім", — розповів Дмитро.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як популярний блогер показав свою світлину з Соломією Опришко. Очевидно хлопець був знайомий з артисткою ще до розкриття її особистості.