Вперше за довгий час: королева Камілла прозвітувала про стан здоров’я хворого на рак Чарльза III

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 вересня 2024, 08:20

Про те, як почувається 75-річний король, не було чутно останні пару місяців

Камілла, уроджена Камілла Розмарі Шанд, друга після принцеси Діани дружина Чарльза III розповіла про його самопочуття. Про стан здоров’я хворого на рак короля Великої Британії не було чути останні кілька місяців.

Як передає musicmundial, діагноз раку у короля Чарльза III став однією з головних тем для обговорення в усьому світі після того, як про це стало відомо на початку 2024 року. Хоча король був повністю стриманий щодо свого лікування, днями королева Камілла дала коротку відповідь про самопочуття чоловіка.

4 вересня консорт вирушила до Бат, Англія, де вона відкрила новий онкологічний центр та розповіла про стан здоров’я монарха Сполученого Королівства. У Камілли запитали, чи почувається король "добре".

"Так, у нього все добре", — відповіла королева.

Раніше повідомлялося, що на тлі онкозахворювання 75-річного короля в самій Британії готуються до похорону. Імовірна смерть Чарльза не особливо тішить його сина, принца Вільяма та його дружину Кейт Міддлтон, яка також лікується від раку. Проблеми зі здоров’ям короля змушують герцогів Уельських турбуватися, що смерть правлячого монарха настане раніше, ніж вони очікували спочатку.