З операцій — лише груди: скандальна експрикордонниця Плантовська показала себе до схуднення (фото)

Читать на русском
Автор
Іванна Плантовська сильно змінилася
Іванна Плантовська сильно змінилася. Фото https://www.instagram.com/ivankaa._________/

За словами дівчини, на обличчі в неї немає "жодної пластики"

Колишня пресофіцерка Державної прикордонної служби з Одеси Іванна Плантовська не тільки любить вихвалятися фото з розкішного відпочинку під час війни в Україні, але й своїми зовнішніми перевтіленнями.

Дівчина відреагувала на тренд соцмереж, коли люди відмовляються від пластики, нерідко показують себе без макіяжу та повертаються до своєї природної зовнішності. Проте Плантовська вирішила зробити все навпаки.

"Всі чомусь ставлять цей тренд, ніби зняли волосся, вії, розчинили губи і стали красивими. Я особлива значить. Для мене це спрацювало навпаки. Зробила вії, вколола губи і наростила волосся, але головне, що схудла на 12 кг. А тепер я кайфую від себе",- заявила скандальна експрикордонниця.

Іванна продемонструвала архівне фото, на якому має натуральний вигляд, але з мінімумом макіяжу. Також дівчина запевнила, що на обличчі у неї немає жодної пластичної операції. "Тільки груди" — заявила Плантовська.

Іванна Плантовська до пластики
Який вигляд мала Іванна Плантовська до змін
Іванна Плантовська в купальнику
Фото: instagram.com/ivankaa._________

Експресофіцерка ДПСУ називає себе "страшненькою" у юності. Раніше "Телеграф" розповідав, що Іванна Плантовська показала, який вигляд мала у 17 років.