"Холостяк" за новими правилами: коли чекати на вихід одного з найочікуваніших шоу України

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 вересня 2024, 14:42

Цьогоріч організатори проєкту вирішили підтримати українських виробників

Вже за лічені тижні вийде новий сезон шоу "Холостяк", секретні кадри зі знімань якого показав Григорій Решетник. Цього разу організатори проєкту трохи змінили правила. Головний герой нового сезону — Олександр "Терен" Будько — ветеран війни, який втратив дві ноги.

Цьогоріч правила проєкту зазнали деяких змін, однак те, що залишається незмінним, — дівчата будуть боротися за серце холостяка.

Що відомо про Олександра "Терена"

До війни Олександр Будько працював баристою. Однак з початком повномасштабного вторгнення прийнятв рішення поповнити лави ЗСУ. Пізніше його призначили командиром 49 окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ".

У бою на Ізюмському напрямку Олександр втратив дві ноги. Він пройшов тривалу реабілітацію та протезування. Після цього хлопець не став "сидіти, склавши руки" і вступив до національної збірної Invictus Games, куди входять поранені ветерани.

Зараз Олександр, позивний якого "Терен", став співавтором YouTube-каналу "Відвал ніг", де веде власне шоу. У проєкті разом із зірками він тестує міста України на інклюзивність.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu /https://www.instagram.com/tsvit_terenu/
Фото: instagram.com/tsvit_terenu /https://www.instagram.com/tsvit_terenu/

Нові правила проєкту "Холостяк-13"

В цьому сезоні ім’я головного героя назвали до того, як оголосили про кастинг та проєкт. Раніше дівчата, які брали участь в шоу дізнавалися, хто такий холостяк у першому випуску проєкту.

Кожен учасник проєкту, включаючи ведучого Григорія Решетника, буде зніматися лише в одязі українських брендів. Тепер не можна вдягати Gucci, Balenciaga тощо в кадрі. Це буде вперше за історію проєкту. Умовою Олександра також було те, що всі учасниці повинні бути україномовними.

Коли вийде "Холостяк-13"

Точну дату виходу поки не анонсовано. Однак відомо, що українці зможуть побачити шоу вже цієї осені. Зараз тривають останні дні знімань проєкту, як повідомля Григорій Решетник.

Раніше "Телеграф" розповідав, що переможниця "МастерШефу" зізналася у симпатії до "Терена". Аліна Бурик також відповіла, чи подала заявку на кастинг "Холостяка".