Григорій Решетник розсекретив фінальні кадри зі зйомок "Холостяка" з Олександром "Тереном" (фото)

Читать на русском
Автор
530
Олександр Будько "Терен" - головний герой 13-го сезону "Холостяк" Новина оновлена 03 вересня 2024, 16:47
Олександр Будько "Терен" - головний герой 13-го сезону "Холостяк". Фото instagram.com/holostyakstb

Ведучий прочинив завісу залаштунків проєкту

Відомий український телеведучий Григорій Решетник засвітив кадри зі знімань шоу "Холостяк" в останні, фінальні дні. Шоумен зняв головного героя Олександра Будька "Терена" і показав, як він готується до шоу.

Ексклюзивними кадрами Григорій Решетник поділився у сторіс на своїй сторінці в Instagram. "Знімаємо фінальні епізоди. Скоро прем'єра", — розсекретив ведучий.

Григорій Решетник розповів, що зараз тривають зйомки фінальних епізодів шоу "Холостяк". Ведучий також прочинив завісу залаштунків проєкту і показав, як Олександра Будька гримують перед зніманнями. "Готуємо для вас найкрутіший продукт телебачення", — додав Григорій Решетник.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Так триває підготовка найбажанішого чоловіка країни. Останні штрихи", — ділиться ведучий. На відео Олександр "Терен" одягнений у вільну сорочку кольору хакі і чорні класичні штани. Григорій Решетник своєю чергою — у чорному костюмі.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Нагадаємо, що 16 липня стартували знімання проєкту 13-го сезону "Холостяк". Прем’єра відбудеться вже цієї осені. Однак поки точна дата не відома. Олександр Будько захищав нашу країну на фронті і в бою на Ізюмському напрямку втратив дві ноги. Після цього проходив тривалу реабілітацію та став на протези. "Терен" написав книгу, де розповів про те, як намагався потрапити в ЗСУ, якою була війна для нього та як отримав складне поранення в 2022. На початку 2024 створив свій YouTube-канал, де знімає шоу "Відвал ніг", де тестує зі знаменитостями українські міста на інклюзивність.

Раніше "Телеграф" розповідав, переможниця "МастерШефу" зізналася у симпатії до "Терена". Аліна Бурик також зізналася, чи взяла участь у новому "Холостяку".