Малоймовірно: Решетник розкрив, від чого можуть відмовитися у новому "Холостяку" з ексвійськомим "Тереном"

Читать на русском
Автор
643
Григорій Решетник і герой 13 сезону Олександр Будько з позивним "Терен" Новина оновлена 23 серпня 2024, 18:00
Григорій Решетник і герой 13 сезону Олександр Будько з позивним "Терен". Фото instagram.com/holostyakstb

Ведучий зізнався, чи є сценарії у героя та учасниць проєкту

Зовсім скоро на екрани України вийдуть нові сезони розважальних шоу. Так, у вересні на "1+1" стартує "Міняю жінку 16", а на телеканалі СТБ — 13 сезон "Холостяка". Ведучий Григорій Решетник розповів подробиці проєкту з головним героєм Олександром Будьком з позивним "Терен".

За словами шоумена в Інстаграмі, ніяких сценаріїв за всю історію реаліті ніхто не писав, тому що ніхто не може спрогнозувати, як піде далі романтичне побачення та як складатимуться стосунки між героєм та учасницями. Однак автори дотримуються загальної структури проєкту, яка не змінюється роками.

"Перша вечірка, заселення в будинок дівчат, побачення групові та індивідуальні, знайомства з батьками, церемонії троянд та фінальний вибір", — перерахував ведучий етапи сезону.

саша терен будько холостяк
Фото: instagram.com/holostyakstb

Наразі зйомки 13 сезону відбуваються під час війни з урахуванням комендантських годин, повітряних тривог, знімальна група дотримується усіх правил безпеки. Проте, як розповів Решетник, у шоу з "Тереном", можливо, не буде закордонних подорожей.

"Але ми вже довели "Холостячкою", що в Україні багато красивих місць, і справжні стосунки можуть народжуватись у будь-яких реаліях", — додав шоумен.

холостяк
Фото: instagram.com/holostyakstb

Раніше ми розповідали, які нововведення з’явилися у проєкті "МастерШеф". Перший випуск 16-го сезону кулінарного шоу вийде в неділю, 24 серпня.