Народилася у Харкові, але підтримує вбивства українців: що говорить про війну популярна в РФ актриса Ольга Красько

Читать на русском
Автор
Ольга Красько народилася в Україні Новина оновлена 09 вересня 2024, 15:14
Ольга Красько народилася в Україні. Фото Колаж Телеграфу

Акторка має рідних в Україні, з якими підтримує зв'язок

Російська акторка Ольга Красько, яка народилася у Харкові, підтримує війну в Україні. Зірка РФ зізналася, що вона "за" проведення спецоперації, але спілкується з родиною, яка живе на її батьківщині.

Про це Ольга Красько розповіла в інтерв’ю пропагандистському виданню. Акторка також зізналася, що виступала для російських військовослужбовців.

Так, уродженка Харкова зізналася, що із задоволенням виконувала пісні та вірші для російських військових. Однак акторка підтримує стосунки з рідними, які живуть в Україні і намагається і постійно нагадує, що їм не варто сперечатися на теми війни. Путіністка заявляє, що їм треба набратися сил та терпіння, щоб не конфліктувати, адже "нас постійно намагаються віддалити один від одного".

Ольга Красько

Однак, акторка-путіністка не засуджує зірок РФ, які не підтримують Росію. Наприклад, Бориса Акуніна, який побажав, щоб Україна жила у мирі і внесений у список іноагентів Росії, Ольга Красько підтримала.

Де зараз Ольга Красько

Акторка продовжує жити у країні-агресорці та збагачувати її бюджет. Зірка РФ знімається у російських фільмах, серіалах та телепроєктах.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим займається і що говорить про війну зірка серіалу "Будиночок на щастя" Галина Безрук. Уродженка Краматорська тривалий час жила в Україні, але переїхала до Москви.