З коротким чорним волоссям: Даша Квіткова вразила сміливим перевтіленням (фото)

Читать на русском
Автор
Даша Квіткова показалася з коротким волоссям Новина оновлена 09 вересня 2024, 17:18
Даша Квіткова показалася з коротким волоссям. Фото instagram.com/kvittkova

Блогерка вразила підписників

Популярна українська блогерка та переможниця "Холостяка" з Нікітою Добриніним, Даша Квіткова, яка завжди демонструє стильні та сучасні образи, кардинально змінила імідж. Дівчина показалася з коротким темним волоссям.

Свіжими світлинами блогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram. На нових фото Квіткова показалася у зухвалому панк-образі.

На нових фото блогерка постала у різних образах. Дівчина постала у короткій білій майці і спідниці максі і глибоким розрізом до стегна, у короткому топі і штанах карго з потертостями, у білій сорочці та широких джинсах, у широкій чорній футболці та довгих чоботах. Однак родзинкою кожного лука стала коротка стрижка і темний вечірній макіяж.

Даша Квіткова
Даша Квіткова
Даша Квіткова
Даша Квіткова

Зазвичай блогерка з’являється у сторіс та дописах з мінімумом макіяжу на обличчі і з довгим світлим волоссям. Таке перевтілення дуже несподіване для блогерки. Інфлюенсерка зізналася, що ці кадри були зроблені ще в жовтні 2023, але опублікувала їх дівчина лише сьогодні.

Даша Квіткова

Даша Квіткова також пригадала, якою вона була ще у 2019 році. Дівчина поділилася, що ще 5 років тому вона усім заздрила, маніпулювала і була розгубленою. Однак тепер блогерка ділиться, що вона впевнена у собі та відрита для людей та світу.

Даша Квіткова

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає переможниця "Холостяка" і ексдружина Андрія Богдана Анна. У шлюбі Ганни з ексголовою Офісу президента України не було дітей.