Була учасницею "Пари Нормальних" та позувала для Playboy: де зараз та що каже про війну Анна Добриднєва

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 вересня 2024, 17:43

Виконавиця займається волонтерством і виступає для захисників

Анну Добриднєву всі пам'ятають як учасницю популярного дуету "Пара Нормальних", який виконував треки "Скандал", Happy End та інші. Згодом артистка почала сольну кар'єру. До речі, раніше ми розповідали, куди зник відомий гурт 2000-х "Пающіє труси", який створив Скрябін.

Свого часу гурт "Пара Нормальних" збирав стадіони по всій Україні та на пострадянському просторі. А що відомо про його колишню солістку Анну Добриднєву та чим вона займається зараз — розповість "Телеграф".

Що відомо про Анну Добриднєву

Співачка народилась у 1985 році в Кривому Розі. Творчістю почала займатися з дитинства, спершу вступивши у музичну школу, а згодом — і профільне училище. Вищу освіту здобувала в педуніверситеті імені Драгоманова, освоюючи музичне мистецтво, а також в політехнічному інституті, де вивчала менеджмент.

Паралельно з навчанням активно займалась музикою: виступала на різних фестивалях і концертах, а ще пробувала свої сили на конкурсах. Упродовж цього часу входила до різних музичних гуртів як солістка. Йдеться про Nota bene, Mourmful Gust, "Стан", KARNA. Також Анна навіть співала в церковному хорі.

Фото: Glamurchik

А от вийти на всеукраїнський рівень Добриднєвій вийшло, вступивши у гурт "Пара Нормальних" разом з Іваном Дорном. У той час їхні пісні "Скандал", Happy End, "Не відлітай" розірвали чарти музичних хіт-парадів.

У 2009 році дует поїхав на "Нову хвилю" у Росію, де виграв статуетку від "Муз-ТВ" та 100 ротацій кліпу Happy End. Тоді ж Алла Пугачова подарувала учасникам гурту діамантові підвіски, в яких були USB-флешки на 2 GB.

Через 3 роки Дорна замінив колишній учасник "Фабрики зірок Артем Мєх. Але за кілька років їхні шляхи розійшлися.

Фото: Glamurchik
Фото: Glamurchik

Через певний час дівчина вийшла почати сольну кар'єру. Її треки "Метелик" і "Пасьянс" стали саундтреками до популярного серіалу "Молодіжка", а пісня "Не відпускай" — до "Гри в долю".

Також Добриднєва позувала для чоловічого журналу Playboy. Фото вийшли доволі відвертими, оскільки артистка постала перед камерою голою.

Чим зараз займається Анна Добриднєва

Коли почалась велика війна, Анна мала творчу кризу. У квітні вона випустила композицію "Дитинство", яку присвятила постраждалим від російської агресії дітям. Згодом артистка презентувала трек "Хай буде мир!", пронизаний оптимістичними настроями.

Фото: Інстаграм Анни Добриднєвої

Водночас Добриднєва їздить з виступами по всій лінії фронту, під час яких співає українським військовим. Також виконавиця дає благодійні концерти у різних областях України, на яких збирає кошти для Збройних Сил.

Фото: Інстаграм Анни Добриднєвої
Фото: Інстаграм Анни Добриднєвої

У 2023 році випустила відомий трек Happy End українською мовою. Через кілька місяців артистку нагородили почесною відзнакою від Міжнародної академії захисту прав людини. А ще Добриднєва навіть отримувала нагрудний знак "За сприяння війську" від колишнього Головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного.

Фото: Інстаграм Анни Добриднєвої

Раніше "Телеграф" писав, де зараз скандальна фіналістка "Голосу країни" Марія Рак. Дівчина відзначилась потужним вокалом у різних популярних шоу.