Була тричі у шлюбі та віддала Ані Лорак до інтернату: як виглядає мама зрадниці України і що про неї відомо (фото)

Читать на русском
Автор
Як виглядає мама Ані Лорак і що про неї відомо Новина оновлена 17 вересня 2024, 23:42
Як виглядає мама Ані Лорак і що про неї відомо. Фото Колаж "Телеграфа"

Ані Лорак неодноразово розповідала про своє важке життя у дитинстві

Співачка Ані Лорак зрадила нашу країну і насолоджується життям з новим бойфрендом у Росії, а її мама, судячи з усього, залишилася в Україні. Про рідну людину артистка говорить нечасто, але іноді публікувала у соціальних мережах фотографії з мамою та ділилася спогадами про своє дитинство.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає мати Ані Лорак і як вона справлялася з чотирьма дітьми. Також ми довідалися про неї деякі факти.

Як виглядає Жанна Лінькова і де вона зараз

Українська співачка Ані Лорак (справжнє ім’я Кароліна Куєк) народилася у місті Кіцмань у Чернівецькій області. У неї було три брати — Сергій, Ігор та Андрій. Мати артистки свого часу працювала диктором Чернівецького обласного радіо та телебачення. Вона була одружена тричі, у другому шлюбі з Мирославом Куєком з’явилася Ані Лорак. Проте батьки розійшлися ще до її народження.

Сім’я Ані Лорак
Ані Лорак разом із мамою та братами

Як повідомляють ЗМІ, Жанні Ліньковій було складно впоратися з дітьми, жили вони бідно в маленькому будинку, в якому спочатку навіть не вистачало меблів. Через брак грошей майбутній зірці доводилося доношувати речі за братами, а коли у 1985 році у співачки з’явився молодший брат Андрій, мама вирішила віддати Кароліну та Ігоря до інтернату.

Як виглядала Ані Лорак у дитинстві
Ані Лорак у дитинстві зі своєю мамою

Співачка розповідала, що цей період був для неї складним, але вона не ображається на батьків. У 1987 році старший брат артистки Сергій загинув в Афганістані.

Коли кар’єра Ані Лорак пішла вгору, вона почала фінансово допомагати батькам, зокрема мамі. В інтерв’ю 7Days путіністка розповіла, що зробила у квартирі мами ремонт і надсилає їй гроші.

Ані Лорак із мамою
Ані Лорак та її мама Жанна
Сім’я Ані Лорак
Ані Лорак разом із мамою та дочкою

Відомо, що у квітні 2024 року помер батько Ані Лорак, який, на відміну від дочки, не став зрадником України. Зірка опублікувала з ним у мережі фотографію, підписавши, що він назавжди залишиться у її серці.

Батьки Ані Лорак
Ані Лорак з мамою та батьком

У липні поточного року Ані Лорак під час фестивалю Слов’янський базар, який проходив у Вітебську, заявила, що хоче миру у всьому світі, але не згадала про рідну країну, яка страждає від російської агресії. Також вона сказала, що нещодавно втратила батька і мріє, щоб її мама була ще жива і здорова багато років. До речі, де зараз перебуває Жанна Лінькова, невідомо, але про її виїзд з України Ані Лорак не говорила.

Жанна Лінькова – мама співачки Ані Лорак
Ані Лорак разом із мамою

"Телеграф" писав раніше, як виглядає мама репера Потапа, який виїхав з України. Виконавець похвалився, що про його маму знають не лише в Україні, а й за кордоном.