Дуже схожий на маму: як виглядає єдиний 17-річний син Олександра Пономарьова (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 вересня 2024, 17:42

Молодша дитина 51-річного виконавця виросла копією Вікторії Мартинюк

Український співак Олександр Пономарьов, який відзначив своє 51-річчя у серпні цього року, рідко ділиться подробицями свого особистого життя, але вітати своїх дітей зі святами народний артист України не забуває.

У зірки вітчизняного шоубізнесу є троє спадкоємців: 30-річна падчерка Зоя від продюсера Олени Мозгової, яка нещодавно здійснила камінг-аут, 25-річна рідна дочка колишнього подружжя Євгенія, а також син Олександр, який з'явився у шлюбі Пономарьова з Вікторією Мартинюк.

Пара зі скандалом розсталася у 2012 році, пробувши у шлюбі шість років. Про причини розриву Пономарьов і Мартинюк замовчують, але раніше у ЗМІ писали, що жінка не порозумілася з дочкою Пономарьова від Мозгової — Євгенією.

15 лютого Олександр-молодший відзначив своє 17-річчя. Хлопець дуже підріс і став зовні схожим на свою матір: у нього м’які риси обличчя, сірі очі та широкі брови.

На фото зліва: Вікторія Мартинюк із сином Олександром від Пономарьова

"Сьогодні у нас Свято! О 6-15 ранку,17 років тому Боженька дав мені сина! Вітаю тебе, сину! Многая і Благая Літа із Божою допомогою!", — написав у день народження сина виконавець.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr
Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr
Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr
Дорослі діти Пономарьова: Сашко, Євгенія та Зоя. Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Раніше "Телеграф" розповідав про прийомного сина Лілії Подкопаєвої. Дізнайтеся, як подорослішав Вадим через 18 років після усиновлення.