Знімався з Зеленським, одружився з киянкою та жив в Україні: куди зник росіянин Лапухін з "Вечірнього кварталу"

Читать на русском
Автор
5551
Аркадій Лапухін упродовж двох років був актором студії "Квартал 95" Новина оновлена 19 вересня 2024, 12:05
Аркадій Лапухін упродовж двох років був актором студії "Квартал 95". Фото Колаж Телеграфу

Актор грав у російській команді КВК

Комедійний актор Аркадій Лапухін, більш відомий як "Аркаша з Кварталу", був досить відомою постаттю в Україні після своєї співпраці зі студією "Квартал 95", як і Денис Манжосов, який готував компромат на Зеленського. До цього комік виступав в КВК у збірній російського міста Челябінськ.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про Аркадія Лапухіна, де він зараз перебуває і що говорить ексактор українського проєкту про війну в Україні.

Що відомо про Аркадія Лапухіна

Народився Аркадій 30 липня 1976 року у місті Магнітогорськ, що на Росії. Навчався на художньо-графічному факультеті Магнітогорського університету. Під час навчання грав у місцевій команді КВК.

Аркадій Лапухін
Фото: росМедіа

Актор зізнавався, що пережив зіркову хворобу, коли навчався на першому курсі університету, однак коли брав участь у Вищій лізі КВК зрозумів, що є й талановитіші актори. Пізніше Лапухін почав грати в місцевій команді КВК у Магнітогорську "Уездный город".

Аркадій Лапухін
Фото: росМедіа

У 2007 році актор приєднався до команди студії "Квартал 95" і був актором "Вечірнього кварталу". За словами Лапухіна, із "кварталівцями" він був знайомий давно, вони часто перетиналися у Криму та Кривому Розі. Також Аркадій проживав у Києві. Артистом студії "Квартал 95" він був два роки.

Аркадій Лапухін
Фото: росМедіа
Аркадій Лапухін

Особисте життя

Відомо, що Аркадій Лапухін був одружений, але розлучився. Від першого шлюбу актор має сина Михайла, якому зараз 24 роки. Він також зізнавався, що спілкується з першою дружиною і перебуває з нею у хороших відносинах.

У 2009 році Лапухін повідомив про нове кохання і зазначив, що його обраниця — корінна киянка, на ім’я Інна і вона займається танцями. Актор зазначив, що "на Уралі такі, як вона, не ростуть" і повідомив про те, що вони одружилися.

Аркадій Лапухін

Де зараз Аркадій Лапухін

Після кількох років життя у Києві Лапухін повернувся до Росії. У 2014 році він зізнавався, що працює у реабілітаційному центрі і допомагає людям боротися з алкогольною залежністю у Росії.

Після виходу зі студії "Квартал 95", він обрав значно менш публічний стиль життя. Відомо, що він зараз перебуває у рідному Магнітогорську. За даними росЗМІ, Лапухін рідко з’являється в медіа і зник з інфопростору. Пропагандистські ЗМІ у 2021 також повідомляли, що Аркадій Лапухін працює в адміністрації Магнітогорська.

Остання світлина Лапухіна, яка з’явилася в медіа, датована 30 листопада 2021 року. Російський ведучий Сергій Семакін у 2001 році виклав фото з Аркадієм.

Аркадій Лапухін
Фото: instagram.com/semaking

Про війну Аркадій Лапухін мовчить. Він не розповідає про злочини, які чинить Росія на території України, в соцмережах.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає і чим займається дружина "кварталівця" Степана Казаніна. Дружина актора-коміка Наталія завжди залишалася у тіні чоловіка і дуже рідко з’являється в медіапросторі.