Вперше побачив, коли їй було 14 років і боявся, що його посадять: як виглядає дружина Юрія Ткача та що про неї відомо (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 19 вересня 2024, 14:05

Дружина Юрія Ткача Вікторія молодша за нього на 8 років і вони тричі бачилися, перед тим, як почати зустрічатися

Юрій Ткач — відомий український актор та комік, який уже багато років працює у студії "Квартал 95". З початку війни він залишився в Україні, тоді як його дружина Вікторія разом із донькою поїхали на якийсь час за кордон, але згодом повернулися.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає дружина Юрія Ткача, скільки їй років і як вони з коміком познайомились.

Скрін із відео

Юрій Ткач — що відомо про його дружину Вікторію

Дружина Юрія Ткача Вікторія на 8 років молодша за чоловіка, зараз їй 32 роки. Вони разом уже понад 10 років та виховують маленьку доньку Лізу. Вікторія менш публічна, ніж її чоловік-комік, проте вона завжди поруч із ним — і вдома, і на роботі.

Вікторія Ткач часто бере участь у розважальних шоу разом із чоловіком. Так, вони вже кілька разів побували на програмах "Нового каналу" (Improv Live Show, "Хто зверху?" тощо), як пара, яка ніколи не розлучається. Більше того, найчастіше з ними буває і їхня маленька дочка Ліза.

Також відомо, що Вікторія змалку займалася бальними танцями. Вона була учасницею танцювального колективу. І нарешті це відіграло певну роль у тому, що вони з Юрієм зустрілися.

Знайомство Юрія Ткача та Вікторії у три етапи

Юрій Ткач на 8 років старший за Вікторію, і коли він вперше її побачив, їй було всього 14 років. А трапилося це на святкуванні дня народження його батька. Його мама через знайомих запросила танцювальну пару, щоб вони виступили для гостей, тоді як сам Юрій мав вести цей захід.

"Ми прилетіли з гастролей, і мама сказала: "Я все організувала — пара танцюватиме, ти вестимеш, а ми їстимемо і питимемо". І потім ще каже: "Там у гримерці сидять хлопчик з дівчинкою, піди познайомся, запитай, що вони танцюватимуть, коли їх треба випускати". Я прийшов туди, відчинив двері і дивлюся – сидить білява дівчинка і якийсь пацан. Після цього мама мені каже, мовляв, придивись до дівчинки, хороша дівчинка. А я їй: "Мамо, Ти з глузду з’їхала? Мене посадять – 14 років дитині". А вона така: "Ну, я на майбутнє", — розповів Юрій Ткач на зйомках Improv Live Show.

Наступного разу Юрій та Вікторія зустрілися через 5 років, коли їй було вже 19, а йому 27 років. На той момент Ткач був ведучим на дні народженні танцювального колективу своєї мами. І там він знову зустрів Віку, яка сама до нього підсіла. А ще через місяць вона сама йому написала, він запросив її разом із його друзями відпочити на турбазі. І тільки тоді вони ближче роззнайомилися і почалися їхні стосунки, які привели до весілля.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала зірка "Квартал 95" Олена Кравець у молодості. Спокуслива блондинка з гострим поглядом.