Епатажна пенсіонерка, яка вийшла заміж за багатого вдівця: де мама Наташі Корольової і що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
6059
Мама Наташі Корольової — де зараз Людмила Поривай Новина оновлена 19 вересня 2024, 16:00
Мама Наташі Корольової — де зараз Людмила Поривай. Фото Колаж "Телеграфа"

Мама співачки неодноразово вражала своїми епатажними вбраннями

Мама зрадниці України Наташі Корольової, на відміну від матері Ані Лорак, яка веде закритий спосіб життя, давно набула статусу досить екстравагантної жінки. Її часто в мережі критикують за імідж та поведінку, оскільки Людмилі Поривай вже виповнилося 78 років.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де мешкає мама Корольової і як виглядає. Також ми дізналися, чи вона говорить про війну в Україні.

Як виглядає мати Наташі Корольової й що про неї відомо

Людмила Поривай народилася у Києві в 1946 році, де закінчила консерваторію, потім викладала вокал в Інституті культури. Працювала Людмила на трьох роботах: керувала жіночим фольклорним ансамблем в універмазі "Україна", у Будинку вчителя – хором ветеранів педагогічної праці, потім – хоровою капелою "Світоч". Вона заслужена артистка України.

Як виглядала мама Корольової в молодості
Людмила Поривай у молодості

Але коли кар’єра Наташі Корольової пішла вгору, Людмила також отримала частку популярності. Разом із дочкою вона стала ведучою програми "Время обедать", яка виходила на російському каналі. А після її закриття Поривай запрошували брати участь у різних шоу в якості експерта. У 2018 році жінка навіть випустила пісню під назвою "Пальчики оближешь".

Людмила Поривай
Людмила Поривай

Першим її чоловіком став Володимир Поривай, він був хормейстером академічного хору у Будинку вчителя, але у 53 роки помер. У шлюбі у них з’явилося дві дочки: Руся (Осауленко Ірина) та Наташа Корольова. Другим чоловіком Людмили Поривай став бізнесмен Ігор Ельперін, який у 1970-х роках емігрував до Америки та відкрив перший російський ресторан. Він був вдівцем і на той момент володів мережею закладів, тому зміг забезпечити новому дружині розкішне життя.

Другий чоловік мами Наташі Корольової
Людмила Поривай зі своїм чоловіком Ігорем

Мама Наташі Корольової живе разом із чоловіком у Маямі вже багато років, вона познайомилася з ним там, коли емігрувала у 90-х роках із Києва. У США жінка має кілька квартир, здає їх в оренду і на ці гроші живе. Також їй належить в Америці виплати по старості.

Попри вік, Людмила Поривай може похвалитися своєю енергією та екстравагантною зовнішністю. Мама зрадниці України пофарбувала волосся в червоний колір, віддає перевагу яскравим вбранням і не проти проводити час на розважальних шоу та заходах.

На 75-річний ювілей Людмила постала у незвичайному образі — у рожевій міні-сукні та короні. Багато користувачів мережі розкритикували її вбрання, заявивши, що в такому віці потрібно поводитися скромніше.

Що Людмила Поривай говорить про війну в Україні

На відміну від дочки, яка вирішила замовчувати війну, яку розпочала Росія на території нашої країни, Людмила Поривай на своїй сторінці в Instagram написала пост підтримки. Вона опублікувала фотографію на тлі українського прапора та написала українською мовою, що "любить країну, в якій народилася і вірить, що цей кошмар скоро закінчиться". Ця фотографія стоїть на її аватарці у профілі.

Людмила Поривай
Людмила Поривай підтримала Україну у війні

Крім цього, в мережі писали про те, що мама Корольової посварилася зі своїм зятем Тарзаном через те, що він є затятим шанувальником путінського режиму. У серпні 2022 року Людмила відвідала у США концерт української артистки Ірини Білик, вона прийшла на виступ у синьо-жовтому вбранні, а потім піднялася на сцену та вигукувала націоналістичні гасла. Коли Ірина Білик назвала її зятя "г*вном", Людмила у відповідь розсміялася і не стала його захищати, показавши, що поділяє думку співачки.

Коли у лютому 2024 року Людмила відзначала у Маямі свій день народження, зять до неї не приїхав, але передав букет квітів. Жінка його прийняла з радістю. На відео, знятому Корольовою, також видно, що у квартирі Людмили на видному місці висить її портрет, який, як виявилося, намалював Тарзан. Зрадниця раніше висловлювалася, що в її мами та чоловіка немає конфлікту і що у них нормальні стосунки.

У 2023 році мама запроданки приїжджала до неї до Москви й розважалася з нею на яхті. Людмила фотографувалась із дочкою, а також співала пісні російських виконавців, які підтримують президента Росії. Яка позиція у Людмили щодо війни незрозуміло, з одного боку, вона не боїться відкрито підтримувати Україну, але з іншого — відвідує країну-агресора і радіє подарункам зятя-путініста.

Людмила Поривай
Людмила Поривай іноді відвідує Росію
Наташа Корольова з мамою Людмилою
Людмила Поривай із дочкою Наталкою Корольовою

Щоправда, на весілля до онука Архипа жінка не приїхала. Корольова зазначила, що мама не змогла бути присутньою на заході через те, що захворіла.

"Телеграф" писав раніше, що невістці-стриптизерці Наташі Корольової доведеться пережити складну операцію. Дівчина жахнула її деталями.