Народився в Україні, але продюсує проєкти Бадоєвої для росіян: як виглядає третій чоловік телеведучої та як вони познайомилися (фото)

Читать на русском
Автор
2905
Чоловік Жанни Бадоєвої Василь Мельничин — як виглядає і чим займається Новина оновлена 20 вересня 2024, 10:59
Чоловік Жанни Бадоєвої Василь Мельничин — як виглядає і чим займається. Фото Колаж "Телеграфа"

Жанна неодноразово зазначала, що дуже щаслива у шлюбі

Телеведуча Жанна Бадоєва, яка набула великої популярності завдяки проєкту "Орел і решка", зрадила Україну та разом з дітьми виїхала за кордон. Жінка вважає за краще мовчати про війну і насолоджується життям разом зі своїм третім чоловіком Василем Мельничіним, який народився у Львові.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає чоловік Бадоєвої та як вони познайомилися. Попри те, що чоловік вважає за краще вести закритий спосіб життя, ми дізналися про нього деякі факти.

Як виглядає третій чоловік Жанни Бадоєвої й скільки вони одружені

Відома телеведуча виходила заміж тричі. Першим її чоловіком став впливовий підприємець Ігор Кураченко, від якого Жанна Бадоєва народила сина Бориса. Вдруге телеведуча пішла під вінець із відомим кліпмейкером Аланом Бадоєвим, якому народила дочку Лоліту.

Жанна Бадоєва
Жанна Бадоєва

А третім чоловіком жінки став Василь Мельничин – італійський бізнесмен українського походження. Пара познайомилася завдяки проєкту "Орел і решка" у Венеції. Бадоєва зазначила, що на початку їхні стосунки мали лише приятельський характер, а роман між ними почався через рік.

Жанна Бадоєва
Жанна Бадоєва відмовилася від українського громадянства

Про її чоловіка відомо мало, оскільки він вважає за краще залишатися в тіні зіркової дружини. Він мав в Італії свій бізнес з виробництва взуття, який він заморозив і почав працювати разом із Жанною Бадоєвою над її проєктами.

Василь Мельничін
Як виглядає чоловік Жанни Бадоєвої

Одружилися вони у 2014 році, за рік до цього Жанна разом із дітьми вже жила в Італії, оскільки їй із коханим не хотілося будувати стосунки на відстані та постійно перебувати у роз’їздах. З Василем вони уклали шлюбний контракт, згідно з яким у разі розлучення вони ділять майно 50/50. Спільних дітей у них поки що немає.

Третій чоловік Жанни Бадоєвої
Весілля Жанни Бадоєвої та Василя Мельничина

У своїх інтерв’ю Жанна неодноразово заявляла, що дуже щаслива із третім чоловіком і її влаштовує життя в Італії, тому вона не збирається повертатися до України. Пізніше з’ясувалося, що телеведуча взагалі відмовилася від українського громадянства.

Жанна Бадоєва та Василь Мельничин
Жанна Бадоєва разом із третьим чоловіком

У 2022 році, коли почалася повномасштабна війна, Жанна Бадоєва зайняла мовчазну позицію і відкрито не стала засуджувати російську агресію. Щобільше, як у своїй програмі "Слава ПРО" відзначав Слава Дьомін, у вересні цього ж року Бадоєва почала співпрацювати з російськими телеканалами.

Жанна Бадоєва
Жанна Бадоєва працює над проектами для РФ

У січні 2023 року телеведуча потрапила під санкції РНБО. Жанна стала ведучою дитячого шоу "Лучше всех", яку колись вів Максим Галкін. Також разом зі своїм третім чоловіком вони почали працювати над програмою "Жизнь других", яка виходить на "Першому каналі". Василь Мельничин, попри те, що народився в Україні, продюсує проєкти дружини для російських глядачів.

"Телеграф" писав раніше, чим зараз займається режисерка Оксана Байрак, яка зрадила Україну. Відомо, що жінка каже про війну.