Плакали та ховалися у Києві від ракет: де зараз і як виглядають дочка та мама Лоліти, яка підтримала війну (фото)

Читать на русском
Автор
7422
Мама та дочка Лоліти Мілявської — де мешкають рідні співачки-зрадниці Новина оновлена 21 вересня 2024, 17:06
Мама та дочка Лоліти Мілявської — де мешкають рідні співачки-зрадниці. Фото Колаж "Телеграфа"

Лоліта давно віддала свою дочку під опіку бабусі

Багато українських зірок, які будували кар’єру в Росії, залишилися на боці ворога, окрім Ані Лорак, воєнні злочини путінської армії підтримала і 60-річна Лоліта Мілявська. Артистка народилася у Мукачево, а її родина — мама та донька жили до повномасштабного вторгнення у столиці України.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядають рідні скандальної співачки, яка зрадила нашу країну. Також ми довідалися, де вони зараз знаходяться.

Який вигляд має дочка і мама зрадниці Лоліти й де вони зараз

Естрадна співачка Лоліта, попри те, що народилася в Мукачево та виросла в Києві, давно живе в Російській Федерації й не засудила злочинні дії Кремля, який вторгся на територію нашої країни. Проте в інтерв’ю "СтарХіт" співачка розповіла, що перші дні війни були найстрашнішими в її житті. А все тому, що її мама та дочка перебували тоді в Києві і їм довелося ховатися у бомбосховищі від російських ракет. 24-річна дочка Єва плакала мамі в слухавку і казала, що не хоче вмирати.

Лоліта і її донька
Лоліта разом з дочкою Євою

Лоліта тоді шукала людей, які б допомогли її рідним виїхати з Києва. Через 10 днів мама Алла Дмитрівна з онукою Євою приїхали до Росії з однією евакуаційною валізою. І навіть попри те, що її рідні опинилися під обстрілами російської армії, Лоліта продовжила підтримувати Путіна і незабаром влаштувала у Москві концерт. За таку позицію у січні 2023 року Лоліта потрапила під санкції РНБО.

Мама Лоліти
Зрадниця Лоліта разом з мамою

Відомо, що у РФ рідні співачки не залишилися, незабаром вони переїхали жити до Болгарії, де зрадниця має свою квартиру. Лоліта розповіла, що її матері 81 рік, з яких 79 вона прожила в Україні. Нещодавно вона перенесла інсульт. Але з дитинства жінка доглядає свою внучку Єву, яка страждає на синдром Аспергера (порушення розвитку) і у дівчини російський паспорт. Лоліта вирішила вивести свою дочку й обрала Болгарію, де має нерухомість, через те, що "там люди не обговорюють політику і її взагалі не показують по телевізору".

Мама Лоліти
Як виглядає мама Лоліти

Зрадниця України також зазначала, що іноді вважає себе поганою матір’ю, оскільки не може приділяти дитині багато уваги, а дівчинка у неї "особлива". Але вона запезбечує свою маму та доньку і намагається до них іноді приїжджати.

Лоліта з мамою
Лоліта разом з мамою Аллою Дмитрівною

Нещодавно вона розповіла, що возз’єдналася із родиною у Болгарії та сходила з дочкою на пляж. Політичних тем вона намагається не обговорювати, хоча зізналася, що підтримуватиме зв’язок із деякими знайомими з України.

Як виглядає донька Лоліти
Лоліта і її єдина донька Єва

В одному з інтерв’ю за 2024 рік скандальна співачка згадала Київ, де виросла. Вона несподівано заявила, що наказала частину свого праху привести в Україну і розвіяти на Подолі, на рідній вулиці дитинства.

"Телеграф" писав раніше, де зараз мама зрадниці України Наташі Корольової. Жінка любить яскраве вбрання й одружена з багатим вдівцем.