Кейт Міддлтон вперше з’явилася на публіці після лікування раку: як вона виглядала (фото)

Читать на русском
Автор
4336
Кейт Міддлтон завершила курс хімієтерапії Новина оновлена 23 вересня 2024, 08:05
Кейт Міддлтон завершила курс хімієтерапії. Фото Getty Images

42-річна принцеса відвідала церковну службу разом із рідними

Герцогиня Уельська вперше після того, як 9 вересня оголосила світові, що закінчила курс хімієтерапії, з’явилася на публіці. 42-річну Кейт "зловили" у машині, яка прямувала на недільну церковну службу 22 вересня.

Разом зі своїми близькими, чоловіком принцом Вільямом, королем Великої Британії Чарльзом III та його дружиною Каміллою, 42-річна принцеса прямувала до церкви Краті-Керк, розташованої неподалік Балморалу в Шотландії. Про це пише The Sun.

На фото, опубліковані виданням, видно, що Вільям сидить за кермом, а Кейт дісталося пасажирське місце. Дружина майбутнього короля Британії виглядала дуже добре: на ній був темно-зелений крислатий капелюх з пір’ям з боків і коричневе картате пальто.

Нагадаємо, що герцогиня Уельська завершила лікування після того, як на початку 2024 року їй діагностували рак. Кейт наголосила, що її одужання буде поступовим, і вона планує обмежити свої публічні виступи до кінця року. Ця заява послідувала за більш ранньою заявою королеви Камілли щодо лікування раку короля Чарльза. Раніше стало відомо, що принцеса виходитиме у світ "на своїх умовах" і принц Вільям не буде обмежувати її в цьому питанні.

Попри те, що на час лікування Кетрін довелося відсторонитися від більшості своїх обов’язків, вона все ж таки кілька разів з’являлася на публіці, у тому числі на святі Trooping the Colour у червні та у чоловічому фіналі Вімблдона у липні.