Відмовилася від громадянства і не спілкується з батьком-путіністом: де зараз акторка Марія Машкова і що говорить про війну (фото)

Читати російською
Автор

Марія стала однією з актрис, які не побоялися публічно критикувати режим Путіна

Відома 39-річна актриса Марія Машкова, так само як і лідер рок-гурту "Ногу звело" Максим Покровський, входять до числа російських знаменитостей, які засудили злочинні дії Путіна. Марія, попри те, що її рідний батько є прихильником диктатора, не піддалася його впливу та не побоялася на весь світ заявити про злочини армії РФ.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Марія Машкова і як змінилося її життя після того, як вона почала критикувати "СВО". Ми дізналися, чим акторка зараз займається.

Марія Машкова — де зараз актриса і як змінилася

Зірка серіалів "Не родись красивою" та "Мамо, не горюй" Марія Машкова тривалий час жила на дві країни — Росію та США. Річ у тому, що у 2009 році вона вийшла заміж за американського піаніста Олександра Слободяника. А коли у 2022 році Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, актриса засудила війну і цього ж року назавжди переїхала до Америки.

Марія Машкова живе у США /https://www.instagram.com/masha_mashkova_official/

Через рік Марія розповіла підписникам у соціальній мережі, що відмовилася від російського громадянства і разом із дочкою вони отримали паспорт США. Також Марія відмовилася від по батькові та повної форми свого імені. Наразі офіційно її звуть Маша Машкова.

Відомо, що в Америці актриса вже повністю влаштувалась і почала брати участь в американському серіалі "Заради всього людства", а також в інших проєктах. У соціальних мережах вона розповідає про своє життя в США, створила свою виставу "Надеждины", яка скоро почне гастролі Європою, щоправда, вони будуть прощальними.

Марія Машкова створила спектакль "Надеждины" /https://www.instagram.com/masha_mashkova_official/

Що говорить Марія Машкова про війну

На початку війни на своїй сторінці в Instagram Марія опублікувала пост із фотографією, зробленою у Києві. Вона написала, що її рідна країна почала бомбардувати Україну і це ніяка не "СВО", а справжня війна. Марія написала, що не знає, як росіяни житимуть далі, але її душа перебуває з народом України та її душу бомблять.

Проте її рідний батько Володимир Машков має зовсім інші політичні погляди. Актор є прихильником Путіна та підтримує війну проти України. Через це дочка з ним припинила спілкування. Володимир звернувся до Марії та закликав її "бути доброю росіянкою" і попросити у народу вибачення за зраду, але актриса у відповідь побажала йому опинитися разом із Путіним на лаві підсудних у Гаазі.

Марія Машкова разом з батьком /росЗМІ

В інтерв’ю програми "ВДудь" на YouTube Марія заявила, що більше не думає про зустріч із батьком і більше не хоче, щоб він був у її житті. Вона любить тата, але він як і багато хто одержимий ідеєю повернення в СРСР ціною свободи майбутнього покоління.

Марія Машкова засуджує війну /https://www.instagram.com/masha_mashkova_official/

На своїй сторінці в Instagram акторка продовжує публікувати пости про війну. Вона висловила сподівання, що війна незабаром закінчиться і розповіла, як правильно розмовляти про війну з родичами, які залишилися у РФ і вірять Путіну. Марія не ображає свою країну та зазначає, що не відмовлялася від свого батька, просто вони не спілкуються. Актриса пише правду про російські бомбардування і сподівається на те, що настане мир і "всі добрі переможуть усіх поганих".

"Телеграф" писав раніше, де зараз і що говорить про війну популярний у Росії співак Вітас. Раніше він мешкав в Одесі.