Підтримує позицію доньки? Як виглядає мати одеситки Регіни Тодоренко, яка продалася за рублі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 вересня 2024, 23:15

Мама з дитинства прививала Регіні любов до краси

Співачка Регіна Тодоренко, яка народилася і виросла в Одесі, продовжує вдавати, що війни в Україні немає, і що російські ракети не обстрілюють її рідне місто. Але як виявилося, її мама Ірина не звертає на це уваги та заявляє, що пишається своєю "унікальною" донечкою.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає мати співачки-зрадниці й що про неї відомо. У 2022 році Ірина Тодоренко публічно звернулася до дочки, яка продовжує будувати кар’єру в Росії.

Як виглядає мати Регіни Тодоренко і що про неї відомо

Про батьків співачки, яка здобула популярність в Україні, а потім поїхала до Росії, відомо мало. Батька Регіни звуть Петро і він працював економістом, а також був музикантом-самоуком, часто виступав на весіллях. Маму звати Ірина Тодоренко. Працювала жінка програмістом, у неї також є музична освіта.

Батьки Регіни Тодоренко /https://www.instagram.com/irina_todorenko/

Батьки прищеплювали Регіні любов до мистецтва з дитинства. Майбутня зірка в школі брала участь у театрі, отримуючи перші ролі, а також встигала у бальних танцях та займалася вокалом. Мама Регіни завжди вчила, що на сцену потрібно виходити гарною, із зачіскою та макіяжем.

Регіна Тодоренко разом із мамою Іриною /https://www.instagram.com/irina_todorenko/

Коли артистка виросла, вона почала брати участь у різноманітних конкурсах. Спочатку вона успішно пройшла кастинг на роль телеведучої до проєкту "Золота десятка", де її помітила Наталія Могилевська. Потім Регіну запросили до "Фабрики зірок", звідки вона і почала свою музичну кар’єру. Згодом артистка поїхала до Росії, а її батьки залишилися жити в Одесі.

Батько та мама Регіни Тодоренко підтримують позицію доньки /https://www.instagram.com/irina_todorenko/

Коли почалася війна мама та батько Регіни Тодоренко були у рідному місті, яке активно обстрілювали росіяни. Але зірка "Орла і решки" вирішила замовчати війну та не засудила агресію путінської армії. Спочатку вона говорила про "мир у всьому світі", потім виправдовувалася, що, мовляв, не хоче говорити про політику, щоб не провокувати конфлікт із чоловіком-росіянином Владом Топаловим.

Регіна Тодоренко залишилася в РФ разом із чоловіком Топаловим /https://www.instagram.com/irina_todorenko/

Де зараз перебувають батьки Регіни достеменно невідомо, але на початку війни вони жили в Одесі. Регіна назвала їх "затятими оптимістами, які її веселять". Судячи з усього, вони залишаються в Україні й зараз, оскільки зрадниця говорила про те, що її мама далеко.

Ірина Тодоренко мовчазну позицію доньки підтримує. У червні 2022 року вона опублікувала пост в Instagram із фотографією Регіни, в якому привітала її з Днем народження. Жінка написала, що пишається дочкою, побажала їй всього найкращого і написала, що "одеська сім’я на неї чекає і любить".

Родина Регіни Тодоренко, судячи з усього, залишилася в Одесі /https://www.instagram.com/irina_todorenko/

Остання публікація жінки датована 12 лютим 2023 роком. У ній опубліковано відео виступу Регіни Тодоренко та її чоловіка Влада Топалова перед російськими глядачами.

"Телеграф" писав раніше, де зараз і як виглядає мати Наташі Корольової, яка зрадила Україну. Жінка любить яскраве вбрання і насолоджується життям із багатим чоловіком.