Пішла зі сцени та пережила трагедію: де зараз рідна сестра Наташі Корольової, як виглядає і чи говорить про війну (фото, відео)

Читати російською
Автор

У 90-х роках Руся була дуже популярною артисткою

Співачка Наташа Корольова, яка зрадила нашу країну і продовжує працювати у РФ, має рідну сестру Русю (Ірина Осауленко — справжнє ім’я). Колись артистки виступали разом та збирали стадіони, але незабаром Руся пішла зі сцени та пережила трагедію.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз живе Руся та чому їй довелося завершити кар’єру. Також ми дізналися, чи сестра Наташі Корольової говорить про війну в Україні, в якій народилася.

Який вигляд має сестра Наташі Корольової й де вона зараз

Уродженка Києва Руся була попзіркою, щодня вона давала по 5-6 концертів, збираючи стадіони. Разом із сестрою Наталкою вони виступали на гастролях із програмою "Дві сестри". Але Русі довелося завершити кар’єру через сина Володимира, у якого діагностували ДЦП.

Наталя Корольова з рідною сестрою Іриною /https://tsn.ua/

У 90-ті роки Ірина разом із чоловіком Костянтином поїхали до Канади на заробітки. Це була хороша нагода не тільки накопичити кошти на лікування сина, а й показати його іноземним лікарям.

За життя Володимира сім’я боролася 11 років, але у 1999 році він помер. Для Ірини це була жахлива трагедія, рідні боялися, що вона може накласти на себе руки й вмовили її народити другу дитину.

Куди зникла Ірина Осауленко /instagram.com/irinaossaoulenko

Зараз Руся живе разом зі своєю родиною у Маямі (США). З чоловіком вона виховує сина Матвія, у якого діагностували аутизм, а також дочку Софію.

Руся разом із сім’єю поїхала до США /https://www.passion.su/

На відміну від сестри Наташі, Руся не продалася російській владі. Попри те, що жінка понад 30 років живе в Америці, вона пам’ятає, звідки родом та засуджує путінську агресію.

Руся з дочкою та сином /instagram.com/irinaossaoulenko

У мережі є відео, на якому Руся говорить про те, що після 24 лютого 2022 року у них все змінилося, оскільки в Україні зараз мешкає її тітка, брати та їхні сини. Разом із чоловіком вони стежать за новинами та спілкуються із родичами. Руся наголосила, що Україна обов’язково переможе!

Що стосується Наталії Корольової, то вона, як і її чоловік-путініст Тарзан, підтримують війну. Співачка продовжує розважати російських глядачів та вже має російське громадянство.

"Телеграф" писав раніше, де зараз і як виглядає 78-річна мама Наташі Корольової. Виявляється, що жінка любить яскраві вбрання та любить розважатися.