Кейт Міддлтон готує цікавий захід: у мережі зʼявилися деталі

Читать на русском
Автор
3393
Кейт Міддлтон скоро може порадувати прихильників Новина оновлена 25 вересня 2024, 21:03
Кейт Міддлтон скоро може порадувати прихильників. Фото Getty Images

Принцеса Уельська має намір влаштувати свято

На початку вересня Кейт Міддлтон завершила курс хімієтерапії, після чого відвідувала недільну церковну службу. Її Високість мала чудовий вигляд, одягнувши темно-зелений капелюх з пір’ям і коричневе картате пальто. Це свідчить про те, що принцеса Уельська почувається краще та планує повернутися до виконання королівських обов'язків.

Видання The Sun повідомило, що Її Високість має намір організувати щорічний концерт "Разом на Різдво". Цю подію вона обговорювала на зустрічі з королівськими особами. Зазначається, що це була друга поява Кейт на роботі після завершення лікування. Тож можна припустити, що Кейт почувається добре і зовсім скоро повернеться до повноцінного виконання королівських обов'язків

Зазначимо, що Кейт Міддлтон щорічно влаштовує концерт різдвяних гімнів "Разом на Різдво". Цю традицію вона започаткувала у 2021 році й тоді вперше публічно зіграла на фортепіано. У той рік вона акомпанувала співаку Тому Вокеру, який виконував трек "Для тих, хто не може бути тут".

До того ж щороку свято має іншу тему. Наприклад, у 2022 році на заході вшановували пам'ять королеви Єлизавети II, яка відійшла у вічність у вересні того ж року. А у 2023 році Міддлтон присвятила різдвяне дійство тим, хто підтримує дітей та їхніх батьків.

Раніше "Телеграф" розповідав, що король Великої Британії Чарльз III та Кейт Міддлтон обговорюють примирення з членом королівської родини. Наразі вони думають, як краще це зробити.