Брат Кейт Міддлтон публічно розкрив, як почувається сестра після хімієтерапії: "Треба все переварити"

Читать на русском
Автор
2431
Джеймс Міддлтон бажає сестрі якнайшвидшого одужання
Джеймс Міддлтон бажає сестрі якнайшвидшого одужання. Фото Getty Images

Джеймс Міддлтон розповів про здоров’я своєї старшої сестри в ексклюзивному інтерв’ю

Молодший брат принцеси Уельської Джеймс Міддлтон вперше поділився новинами про свою сестру після звістки, що вона завершила 9-місячний курс хімієтерапії.

В ексклюзивному інтерв’ю NBC News чоловік коротко розповів про здоров’я своєї знаменитої родички після перемоги над онкозахворюванням. Варто уточнити, що це вперше за дев’ять місяців, коли Джеймс публічно висловився про здоров’я Кейт Міддлтон.

"У неї все добре", — відповів Джеймс журналістці в ефірі в четвер, 26 вересня. Він продовжив: "Не мені розповідати від її імені, як все йде. Але вона отримує всю необхідну підтримку та увагу. І, як і у всьому, потрібен час, щоб усе переварити".

У березні цього року, коли у Кетрін діагностували рак, Джеймс опублікував у своєму акаунті Інстаграм надихаючі повідомлення, щоб висловити Кейт свою підтримку. "За ці роки ми разом піднялися на багато гір. Як сім’я, ми піднімемося і цього разу разом з тобою", — написав тоді чоловік.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що до кінця 2024 року Кейт Міддлтон може знову з’явиться на публіці. Це пов’язано з подіями до різдвяних свят.