Зірка "Бригади" Павло Майков жив у Києві 10 років: яким був у юності актор, який засудив війну і "перевзувся" (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 вересня 2024, 12:44

Актор виступив проти "війни держав", але раніше порушив кордон України

Російський актор Павло Майков, зірка забороненого в Україні серіалу "Бригада" через російський пропагандистський вплив, виріс в Україні та навіть закінчив українську школу.

Разом із батьками та сестрою Анастасією Стоцькою, яка стала відомою в країні-агресорці співачкою та актрисою, Майков жив у Києві. Це було з 1982 до 1992 рік.

Народившись 15 жовтня 1975 року в московських Митищах, після розлучення батьків у віці 7 років Павло переїхав з мамою до Києва, і наступні десять років жив у столиці. За цей період Майков також закінчив місцеву музичну школу (фортепіано та скрипка).

Павло Майков у дитинстві

В Україні у Майкових з’явилася нова родина. Мама майбутнього актора зійшлася з лікарем-реаніматологом Олександром Стоцьким та подарувала новому чоловікові дочку Анастасію.

Павло Майков із батьками та сестрою Анастасією Стоцькою
Мама та вітчим Павла Майкова

1992 року Майков вирішив вступити до московського Театрального училища імені Бориса Щукіна. Разом із мамою він переїхав до Росії, проте поступити з першого разу йому не вдалося. Коли підросла Стоцька, вона також переїхала до Москви підкорювати російський шоубізнес.

Майков та Стоцька у дитинстві у Києві

Брат із сестрою спілкуються й донині, хоча мають різні погляди на життя. Війну в Україні Павло Майков засудив, але назвав це "боєм між різними державами". Наразі актор продовжує жити та працювати у РФ, і більше не засуджує вбивство українців.

2017 року Майков відвідав Крим, тим самим порушив державний кордон України. Він внесений до "Миротворця" за незаконну гастрольну діяльність на території окупованого Росією півострова. "Жодної реакції не буде. Політика — це не моя гра. Я взагалі в Радянському Союзі народився, моя країна — СРСР", — прокоментував Майков росЗМІ.

Павло Майков у "Миротворці"

Раніше захищала українських активістів скандальна Тетяна Монтян. "Телеграф" розповідав, як адвокат зрадила Україну і стала пропагандисткою в Росії.