Разом вже 42 роки: як виглядає дружина путініста Добронравова зі "Сватів" і чим вона займається

Читать на русском
Автор
902
Дружину Федора Добронравова звати Ірина
Дружину Федора Добронравова звати Ірина. Фото Колаж "Телеграфу"

Обраниця актора завжди була в його тіні

Путініст Федір Добронравов, який став відомим завдяки головній ролі в серіалі "Свати", завжди був в центрі уваги. Однак його дружина залишалася в тіні свого чоловіка, хоч і не була поза увагою ЗМІ.

Так, акторові неодноразово приписували роман із колегою по сцені Тетяною Кравченко, яка зіграла Валюху. Однак ці чутки виявилися неправдивими. "Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає дружина Федора Добронравова Ірина, чим вона займається і як познайомився прихильник Путіна зі своєю обраницею.

Що відомо про Ірину Добронравову

Її звати Ірина. Познайомився Федір Добронравов із майбутньою дружиною ще у школі. Це було кохання з першого погляду. Ірина чекала на свого обранця з армії, а коли він повернувся, зробив дівчині пропозицію. Спочатку сім’я жила у гуртожитку.

Коли Федір вступив до вишу в російському місті Вороніж, Ірина народила першого сина. Пізніше у шлюбі народилася ще одна дитина. Синів звати Іван та Віктор — вони також стали акторами і стали відомими у Росії та Україні. До речі, вони навіть зіграли в одному з епізодів "Сватів".

Як Федір Добронравов говорить про дружину

Путініст завжди гарно відгукувався про свою обраницю. У своїх інтерв'ю він часто наголошує, що успіх його родини значною мірою залежить від любові й турботи його дружини.

Чим займається Ірина Добронравова

Дружина Федора Добронравова не є публічною особистістю. Відомо, що вона домогосподарка, яка присвятила себе родині, підтримці чоловіка та вихованню дітей.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає Федір Добронравов. "Рускій мір" не пішов акторові на користь.