Народився в Україні, але прославляє Путіна: як змінився і що говорить про війну зірка 90-х Вадим Козаченко (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 жовтня 2024, 16:09

Вадим Казаченко активно веде соцмережі та порушує політичні теми

Багато артистів, які народилися в Україні, давно переїхали до Росії, де будували свою кар’єру. Одні з них, як Дмитро Шевченко, вважають за краще замовчувати війну, а ось інші, серед яких співак Вадим Козаченко, навпаки, яро демонструють свою позицію.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, чим зараз займається зірка 90-х та як виглядає. Ми дізналися, що говорить про війну Вадим Козаченко, який народився в Україні.

Де зараз Вадим Козаченко і як змінився

Відомий виконавець Вадим Козаченко народився у 1963 році в Полтаві, його вихованням більше займалася бабуся та дідусь, які були дуже суворими, особливо щодо навчання. У дитинстві артист займався плаванням, спортом, а в підлітковому віці "захворів" гітарою й таємно вчився грати на інструменті.

Після школи Вадим вступив у Полтави до військового училища ім. Ватутіна, але займатися музикою не кинув і став керівником ансамблю. Потім ним зацікавився військовий оркестр, і Вадим почав гастролювати Полтавою. Поєднувати творчість та навчання було складно, тому Козаченко вирішив покинути училище, хоча рідні його відмовляли.

Вадим Козаченко у військовому училищі /http://www.inforing.net/

Після служби він створив гурт "Угол зрения", пісні якого почали звучати по радіо. У 1982 році гурт звернувся до звукорежисера Леоніда Сорокіна. Саме він написав музику для знаменитих "Мушкетерів" із Михайлом Боярським. З його допомогою хлопці записали вокальні партії та незабаром випустили дебютний альбом.

Вадим Козаченко після служби зайнявся творчістю /https://uznayvse.ru/

У 1987 році учасників "Угла зрения" поглинув легендарний колектив Максима Дунаєвського "Фестиваль". Два роки Козаченко виступав в ансамблі, але потім пішов із нього. Незабаром він познайомився з учасником гурту "Фрістайл" і вирішив до них приєднатися. Їхні пісні "Рыжая девчонка", "Прощай навеки, последняя любовь", "Бог тебя накажет" і "Больно мне, больно" стали справжніми хітами. Але у 1992 року Вадим Козаченко йде з "Фрістайлу" і розпочинає сольну кар’єру.

Вадим Козаченко став популярним завдяки гурту "Фрістайл" /https://uznayvse.ru/

Співак із великим успіхом гастролює містами Росії, випускає альбоми, стаючи справжньою зіркою "лихих 90-х". У 2011 році він отримав "Заслуженого артиста Росії". Також Вадим брав участь у багатьох проєктах, у тому числі "Один на один", "Три акорди" та шоу "Маска". Він продовжує жити та займатися творчістю в Російській Федерації.

Вадим Козаченко живе у Росії /www.facebook.com/vadimkazachenko/

Що Вадим Козаченко говорить про війну в Україні

Виконавець є зрадником України, мало того, що він підтримав повномасштабне вторгнення, так ще і відзначився цинічними висловлюваннями на адресу своєї рідної країни. Вадим Козаченко назвав Україну країною "404", де "людям пудрять мозок".

Артист звинуватив українську владу у розв’язанні війни, і закликав Зеленського наказати зупинити вогонь. Він заявив, що метою Путіна не є знищення українців, його мета — так звана "денацифікація". За таку позицію Вадим Козаченко внесено до бази "Миротворець" та до списку санкцій України за пропаганду путінського режиму.

Вадим Козаченко підтримує війну та принижує Україну /www.facebook.com/vadimkazachenko/

Співак веде свою сторінку у Facebook, де прославляє Путіна та російських військовослужбовців, які зараз на фронті. Своїми підписами до постів та відео він усіляко принижує Україну. Козаченко ображає нашу владу, звинувачуючи у всьому Володимира Зеленського, а також критикує Захід.

"Телеграф" писав раніше, де зараз зірка радянських фільмів Ігор Костолевський та як виглядає. Ми дізналися, що актор говорить про війну в Україні.