Це буде принизливо: принц Гаррі висунув умову примирення з братом Вільямом і Кейт Міддлтон

Читать на русском
Автор
965
Ворожнеча між синами Чарльза III не припиняється Новина оновлена 06 жовтня 2024, 20:39
Ворожнеча між синами Чарльза III не припиняється. Фото Getty Images

Гаррі, який живе в США, готовий помиритися з родичами, але лише з однією важливою умовою

Принц Гаррі, який показово залишив Британію зі скандальною дружиною Меган Маркл, готовий помиритися зі своїм братом принцом Вільямом і невісткою Кейт Міддлтон, яка перенесла хімієтерапію, але з однією важливою умовою.

Відомий королівський письменник Том Куїнн розповів The Mirror, що герцог Сассекський хоче "примиритися" з герцогами Уельськими, але з вибаченнями від королівського подружжя.

"Він (Гаррі) хоче помиритися зі своїм братом, щоб у їхніх дітей могли бути якісь стосунки, але він і Меган, як і раніше, вважають, що спочатку повинні прозвучати принизливі вибачення від Вільяма та Кейт", — розповів експерт.

Раніше стало відомо, що колишній чинний член королівської родини був вкрай засмучений "расистськими коментарями" двох членів своєї монаршої сім’ї щодо кольору шкіри його сина принца Арчі, який з’явився у Гаррі та Меган Маркл 6 травня 2019 року. Про цей інцидент подружжя розповіло у відвертому інтерв’ю на шоу Опри Вінфрі.

Нагадаємо, що тоді Меган заявила, що ключові королівські особи "висловили стурбованість" з приводу кольору шкіри її майбутньої дитини, що "шокувало її".

Незабаром після сенсаційного одкровення Сассекських Букінгемський палац опублікував заяву, в якій говориться: "Уся сім’я засмучена, дізнавшись, наскільки складними були останні кілька років для Гаррі та Меган. Порушені питання, особливо расові, викликають занепокоєння".

Раніше повідомлялося, що батько Гаррі, король Британії Чарльз III, з невісткою Кейт Міддлтон ведуть таємні переговори, щоб нарешті прибрати королівський розкол між принцом Гаррі та іншими членами монаршої родини. Однак, якщо молодший син монарха відчуває в цьому скандалі, який явно підігрівається Меган Маркл, себе жертвою, то припускаємо, що шанси на примирення родичів будуть нульовими.