Молодший майже на 10 років і живе не в Україні: що відомо про бізнесмена, якому приписують роман із Тіною Кароль

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 жовтня 2024, 13:42

У мережі з’явилися чутки про роман співачки з молодим бізнесменом

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка у 2013 році втратила чоловіка та стала вдовою, не афішує своє особисте життя. Зірка всі ці роки залишається одна, принаймні публічно не була помічена в романах. Проте нещодавно з’явилися чутки, що Кароль зустрічається з молодим бізнесменом Юрієм Арашидзе.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про молодого підприємця з Америки, з яким нібито крутить роман діва української естради Тіна Кароль.

Юрій Арашидзе — що про нього відомо

Чутки про роман Кароль та Арашидзе в українському медіапросторі попливли після повідомлення про це пліткаря Богдана Беспалова у його блозі на ютуб-каналі "BespaLOVmedia". Він стверджує, що співачка зустрічається з молодим підприємцем із Америки, якого звуть Юрій Арашидзе.

Відомо, що хлопцеві 30 років він народився і виріс у Білорусі, однак, його мама українка, а тато грузин. Близько 16 років хлопець мешкає в Америці, але час від часу навідується до України. Також стало відомо, що Арашидзе – президент компанії Protez Foundation, яка виготовляє протези та реабілітує українських військових.

До речі, влітку 2024 року у своїх соцмережах Юрій похвалився, що отримав нагороду за "Сприяння органам внутрішніх справ України".

"З МВС України ми працюємо вже більше року, реалізуючи успішні напрямки. Міністр дуже мотивований робити якнайбільше для наших військових", — розповів Арашидзе, опублікувавши фото з міністром МВС Ігорем Клименком.

Треба сказати, що у мережі є також спільні фото 39-річної Тіни Кароль та 30-річного Юрія Арашидзе. Схоже, вони справді знайомі і якщо навіть не зустрічаються, то дружать.

Реакція Тіни Кароль на чутки про роман з Арашидзе

Сама співачка вже встигла прокоментувати чутки про те, що вона нібито зустрічається із молодим підприємцем. На одному зі своїх концертів Кароль зі сцени під час спілкування з публікою дала жартівливий коментар щодо цього.

"Це все смішно, особливо з ким мене одружили... або як це можна сказати. Я говорю: "В "Дії" не бачила, все, підробка", — сказала Тіна Кароль з посмішкою.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що фронтмен "Антитіла" Тополі розповів, чим має закінчитися війна. Це буде для нього ідеальною перемогою України.