Пішов стопами батьків: як виглядає син Дмитра Коляденка і чим він займається

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 жовтня 2024, 15:05

Пилип Коляденко - учасник гурту KADNAY

Пилип Коляденко — син відомого українського шоумена Дмитра Коляденка та хореографині Олени Коляденко. Він активно розвивається у творчій сфері, хоча його діяльність значно відрізняється від роботи зіркових батьків. Пилип рідко розповідає про приватне життя і з’являється в інтерв’ю.

Пилип Коляденко, на відміну від свого батька, завжди тримав своє особисте життя у секреті, однак нещодавно все ж зізнався, що має дружину. "Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз син Дмитра Коляденка, чим він займається, і хто дружина виконавця, який вкрай рідко дає інтерв’ю.

Що відомо про Пилипа Коляденка

Пилип Коляденко — учасник поп-гурту Kadnay разом із Дмитром Каднаєм, який було засновано 2012 року. Колектив був півфіналістом нацвідбору на Євробачення у 2017 році, а у 2018 — фіналістами. Гурт випустив один студійний альбом і три мініальбоми. До речі, Олена Коляденко — основний натхненник, коректор та продюсер гурту Kadnay.

Особисте життя Пилипа Коляденка

Пилип Коляденко ніколи не розповідав про своє особисте життя ні в інтерв’ю, ні в соцмережах і завжди тримав його в таємниці. Однак у розмові з Марією Єфросиніною він зізнався, що одружений.

Його обраниця — не публічна особистість, за словами самого Пилипа. Однак відомо, що вона перукарка. Персону дружини він не розсекретив.

"Вона у мене перукарка. Але вона працює із зірками так само у творчості, у театрах. Вона теж всюди працює як митець, допомагає мені особисто. Мені завжди було все одно на публічність. Я завжди любив поруч з собою класних, яскравих, впевнених, чуттєвих, ніжних людей", — поділився Коляденко.

Раніше "Телеграф" розповідав, де перебуває і що постить в Інстаграм донька Олі Фреймут. 18-річна дівчина має молодшу сестру та брата.